Svet

29 Marta, 2022 08:29

Željko Mitrović gradi dvorac! Pogledajte kako izgleda velelepna građevina, nikad viđena na ovim prostorima!

Novi dom Željka Mitrovića i dalje je u izgradnji, a sudeći po fotografijama kako je projektovan i dizajniran, predstavlja nešto neviđeno na ovim prostorima.

Željko Mitrović gradi dvorac!

Dvorac Željka Mitrovića i dalje je u izgradnji, a lokacija na kojoj će se nalaziti je u elitnom naselju u Beogradu, na Dedinju, u Užičkoj ulici.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@showbizz_fotke је поделио/ла објаву

Budući da su na jednom sajtu, kao i na društvenim mrežama, osvanule fotografije kako će velepna vila izgledati spolja, stiče se utisak da će vlasnik „Pink“ imperije postati vlasnik i, do sada, neviđenog luksuza, kakav se retko viđa u regionu i u Srbiji.

Naime, kako se navodi na „Globaldesignnews.com“ , čitav tim arhitekta angažovan je na projektovanju njegovog doma iz snova, a izgled će oživeti kulturno nasleđe neoklasičnog stila. Spoj modernih tehnologija učiniće da dom vlasnika TV „Pink“ postane istinsko mesto za uživanje čitave njegove porodice, kao i prelep prizor za posmatrače i prolaznike.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@showbizz_fotke је поделио/ла објаву

Takođe, kako se dalje navodi, za Mitrovića poseban izazov predstavlja da tradiciju uklopi sa modernim imperativima života, te posebnu pažnju iziskuje adaptacija prostora svakodnevnim potrebama.

Sudeći po fotografijama, masivne simetrične fasade nisu jedini element koji privlači pažnju, već i činjenica da će se bazeni nalaziti na krovovima. Kako dalje piše pomenuti portal, temelj ove građevine bazira se na „zlatnom preseku“ , a akcenat vile je na jednakim razmerama, koje će činiti opštu harmoniju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@showbizz_fotke је поделио/ла објаву

Visoki plafoni, prostorije okupane svetlošću, radionica, hala za razne aktivnosti, poput koncerata, studio, fitnes i SPA zona naći će se u novom domu Željka i Milice Mitrović, a posebno iznenađenje, na spratu pored sobe za goste, biće i beauty salon.

Osim toga, projekat nosi naziv „Back to the Future“ , što se savršeno uklapa sa konceptom koji imaju Željko i njegov tim stručnih saradnika, a nesumnjivo će ovo biti jedna od najlepših kuća u čitavom reginu, čim se realizuju svi radovi.

PROČITAJTE; Siniša Mihajlović otkrio šta mu je prorekla Kleopatra! Od njenih reči se ledi krv u žilama!

 

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN