Svet

15 августа, 2022 17:39

Željko Mitrović upleten u prevaru: Poznata novinarka umešana u ceo slučaj

Željko Mitrović i Olivera Kovačević na meti prevaranata

Nakon što se na internetu pojavio oglas u obliku videa koji sadrži navodni intervju glavne i odgovorne urednice zabavnog programa RTS-a Olivere Kovačević sa vlasnikom kompanije Pink Media Group Željkom Mitrovićem, kompanija Pink Media Group odlučila je da demantuje bilo kakvu povezanost kompanije Pink Media Group ili njenog osnivača i vlasnika Željka Mitrovića sa gorepomenutim videom.

Pročitajte: Željko Mitrović iznenada prekinuo letovanje – Hitan povratak u Beograd, evo o čemu je reč 

Željko Mitrović

Instagram printscreen

– Osim što je javnost obmanuta i što su grubo povređena autorska prava korišćenjem logoa Javnog servisa Srbije i imena autorske emisije, ovim lažnim intervjuom doveden je u pitanje integritet vlasnika najuspešnije kompanije u regionu Pink Media Group, ali i glavne i odgovorne urednice zabavnog programa RTS-a Olivere Kovačević.

Pročitajte: Huliganima smeta Željko Mitrović – Ono što su mu uradili je za svaku osudu 

Voditeljka Olivera Kovačević

ATA/IMAGES

Ovim putem, kompanija Pink Media Group želi da obavesti javnost da Željko Mitrović nema apsolutno nikakve veze sa lažnim intervjuom koji za cilj ima isključivo prevaru građana Srbije, kao i da osuđuje pojedinca ili organizaciju koja stoji iza profila koji je objavio lažni intervju i na taj način zloupotrebio poverenje javnosti – piše u saopštenju, a istinitost intervjua demantovala je novinarka Olivera Kovačević.

Željko Mitrović

Laži o Mitrovićevom bogatstvu

Podsetimo, ovo nije prvi put da ovaj profil širi lažne vesti i intervjue, dezinformacije, kao i lažne „tvitove“ na društvenoj mreži Tviter.

Poslednji u nizu bio je lažni intervju sa Željkom Mitrovićem na temu kriptovaluta. Naime, u spornom intervjuu, navodi se da je Željko Mitrović priznao da je u kratkom roku stekao bogatstvo zahvaljujući ulaganju u kriptovalute. Autor ili autori ovog lažnog intervjua otišli su korak dalje, te su napisali da je Željko Mitrović na telefonu čak i pokazao koliko zarađuje od kriptovaluta. Ovaj intervju, kao i intervju sa Oliverom Kovačević, je u celosti izmišljen i nema nikakve veze sa istinom ili kompanijom Pink Media Group i njenim osnivačem i vlasnikom Željkom Mitrovićem – navedeno je u saopštenju.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: pink.rs

FOTO: ATA IMAGES, PRINTSCREEN