Majka Milice Mitrović
zabrinjavajuće

24 Septembra, 2022 21:15

Mitrovići napadnuti, Željko povukao drastični potez, evo gde se nalaze on i Milica (foto)

Željko Mitrović kupio akcije Gugla

Tenzije između medijskog maga, Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase ne jenjavaju. Njih dvojica su ovoga puta preko Instagrama dogovorili da idu na poligraf kako bi se ustanovilo ko govori istinu.

– Pristajem da idemo na poligraf masnokosi. Ti meni pet pitanja, ja tebi pet pitanja – pisalo je u Bakinoj objavi, koju je Željko odmah printskrinovao i odogovorio mu:

Pročitajte: Željko Mitrović iznenada prekinuo letovanje – Hitan povratak u Beograd, evo o čemu je reč

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)


– Dogovoreno, javi se u koje vreme ti odgovara u četvrtak – pisalo je na fotografiji, dok je u opisu Željko pozvao i organe vlasti da se uključe u ovaj slučaj:

– Baka Prase je prihvatio, moj predlog, da zajedno, dobrovoljno idemo na poligraf, ja sam prihvatio njegove uslove, molim tužilaštvo i policiju da nam ovo organizuju i da budu prisutni! Vidimo se u četvrtak – napisao je Mitrović.

U međuvremenu, dok svi sa nestrpljenjem iščekuju zakazani poligraf, Željko Mitrović je odlučio da objasni Baki Prasetu da se zamerio pogrešnoj osobi.Naime, Mitrović se oglasio iz Londona, objavio fotografiju sa suprugom i otkrio da je kupio akcije najveće svetske kompanije dok njegova porodica trpi najgore moguće napade.

Pročitajte: Huliganima smeta Željko Mitrović – Ono što su mu uradili je za svaku osudu


– Šta radi porodica Mitrović kad je napadnuta? Ode u London i kupi akcije komapanije Google! Malopre završili konverziju nekih deonica i kupili značajan paket akcija Alphabet-a – napisao je Željko.

Željko Mitrović kupio akcije Gugla – glavna je vest svuda, a time je još jednom dokazao da mu na poslovnom planu cvetaju ruže, te da ga drama sa poznatim jutjuberom uopšte nije uzdrmala i da zajendo sa Milicom čeka nove borbe sa njim.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images