scandal

June 15, 2019 01:00

By

Željko Mitrović objavio video sa Deom Đurđević: Evo šta voditeljka nije mogla da odbije, sada je sve jasno!


Željko Mitrović objavio je video na kojem je bio sa Deom Đurđević, te potvrdio navode “Blica” da se voditeljka vraća na male ekrane u julu!

– Odbila je da pogine, da izgubi ruku, da leži godinu dana, ali nije odbila da se vrati na Pink već u julu – rekao je Željko.

 

View this post on Instagram

 

‪Srećan sam zato što se naša najveća lavica u julu vraća na program televizije Pink!‬

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on

Kao što smo pisali, Dea se vraća u julu, a isprva neće voditi sva četiri sata programa.

– Budući da se Dea mnogo bolje oseća, nakon razgovora sa čelnim ljudima televizije, planirano je da se već u julu vrati u “Novo jutro”. Ipak, ona neće odmah voditi sva četiri sata programa, već onoliko koliko joj zdravstveno stanje bude dozvoljavalo. Svakog dana će oko dva sata biti u programu, a ukoliko se bude osećala dobro, možda i više.

– Sve zavisi od lekara, ali i od samog toka oporavka, jer je svima prvenstveno najbitnije da se Dea dobro oseća. Uprkos tome što je nedavno imala novu operaciju ruke, ona je nasmejana, veliki je borac i mnogo se bolje oseća. Nekoliko puta je svima rekla da jedva čeka da se vrati na posao, a to će se uskoro i dogoditi – rekao je izvor Puls.

https://svet-scandal.rs/vesti/dea-durdevic-krivicno-goni-vozaca-autobusa-voditeljka-saslusana-pred-sudom-otkriveni-nepoznati-detalji-nesrece/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević