Prevara Željka Samardžića
Scandal

9 фебруара, 2021 17:00

By

Željko Samardžić OČAJAN zbog BOLESTI!

Željko Samardžić je dugo patio i držao se daleko od očiju javnosti zbog problema sa dijagnozom hašimoto koju su mu ustanovili pre nekoliko godina.

Željko očajan zbog bolesti!

Kako nam prenose izvori, u jednom trenutku se maltene predao verujući da mu nema spasa, a onda se desilo čudo. Naime, pevač sada dosta polaže na duhovni život i posvećuje se religiji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Željko Samardžić (@zeljko_samardzic)

Željko redovno posti i obilazi crkve i manastire. Mir je pronašao u toplim razgovorima sa duhovnicima. Shvatio je da je asketski život najbolji način da se zadrži zdravlje i da se očuva imunitet – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

Izbegava i gradsku gužvu, pa je mahom na Dunavu u miru i tišini ili pak u Boki gde ima usidrenu jahtu. Mnogo se bolje oseća i sada ima volje za životom, a depresija je nestala kao da je rukom odnesena – zaključio je naš izvor, a Željko je i sam govorio o bolesti koja ga muči:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Željko Samardžić (@zeljko_samardzic)

Od momenta kada mi se desio Hašimoto kao da mi se srušio svet, nisam znao šta mi je. Sada sam nastavio normalan život jer redovno uzimam terapije. Na tri meseca idem na kontrolu i vadim krv. Mene je bolest promenila iz korena. Ja sam ranije uzimao čašicu rakije ili vina više, a sada to ne mogu zato što moram da čuvam glasne žice. Kada mi to funkcioniše, sve je okej. Otkrio sam tu bolest kad sam išao na operaciju nerva simpatikusa da se ne bih znojio, da bi se posle izvesnog vremena ispostavilo da se radi od Hašimotu, smanjenoj funkciji štitne žlezde – objasnio je za Scandal! Željko kojem je dosta pomogao i prirodni čaj sa jedne planine, kao i vitamini koje uzima iz prirodnih preparata.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ