zeljko sasic
Star

6 новембра, 2021 19:00

Željko Šašić zabrinut za ćerku Sofiju! Ne odobrava to što radi, ali sa sve se Sonja pita!

Dok prolazi težak period zbog bivše devojke Katarine Lazić koja ga je optužila za krađu kola, Željko Šašić mnogo brine za svoju jedinicu Sofiju sa kojom nema kontakt duže od mesec dana.

Željko Šašić zabrinut za ćerku Sofiju!

Požalio mi se da se opasno posvađao sa Sofijom kad mu je saopštila da ide na još jednu operaciju nosa u Tursku. On se ne slaže sa svojom bivšom ženom Sonjom da njihova ćerka od 22 godine redovno ide na estetske operacije. Smatra da će Sonja da je uništi ako joj bude dozvoljavala da se u ovim godinama toliko izoperiše. To što je Sonja puna silikona i botoksa ne znači da i ćerka u ovim godinama isto treba da radi. Zato su se žestoko posvađali, Željko joj je rekao neka radi tako kako joj majka kaže, ali da mu se posle ne obraća i ne kuka da je pogrešila, jer nema nazad – objašnjava jedan od Željkovih prijatelja za STAR i nastavlja:

Sofija Sasic

Ogorčen je jer vidi kako su se mnoge njegove koleginice unakazile raznoraznim operacija i ne bi želeo da i njegova ćerka tako izgleda. Sofija ima prirodnu lepotu, a sada je operisala nos i izgleda kao Sonja. Ljut je i što se hvali po društvenim mrežama tim operacijama. Ovo je drugi put da ne razgovara sa njom, prvi put je bilo kada je uzela Lukasovo prezime, a sada zbog ovih operacija.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR