Ćerka Marka Bulata
Svet

January 22, 2021 14:15

By

Žena Marka Bulata u CENTRU SKANDALA! Da li će njihov BRAK ovo IZDRŽATI?

Supruga pevača Marka Bulata Marija Bulat, uhapšena je nakon što je policija upala u njen salon u Bloku 38, a kako prenose domaći mediji, Mariji ovo nije prvi put da ima problema sa zakonom.

Magnet za skandale!

Prema pisanju Kurira, policija je u avgustu 2017.godine privela Marka i Mariju Bulat zbog posedovanja narkotika. Naime, pripadnici barske policije u Crnoj Gori su u Marijinoj tašni pronašli kokain i marihuanu. Bulatova supruga je, kako se navodi, tokom ispitivanja tvrdila da je droga njena i da je ona konzumira. Ipak, protiv nje je podneta prekršajna prijava jer je reč o manjoj količini nedozvoljenih supstanci.

Pevač je tada takođe bio saslušan, a posle ispitivanja i priznanja njegove supruge da je droga njena i da je namenjena za ličnu upotrebu, pušten je iz policijskog pritvora.

Ipak, to nije sve. Godinu dana ranije, ovaj poznati par se, prema pisanju pomenutog medija, još jednom našao u centru skandala zbog dva grama kokaina. Tada je u velikoj akciji “Cunami” privedena i Marija Bulat(tada Nikolić) koja je u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu priznala da je od dilera kupila dva grama kokaina.

Podsećanja radi, Marija i Marko venčali su se u maju 2015. godine. Marija je pre prvog skandala sa narkoticima radila kao službenik policije u upravi Novi Beograd, dok je Marko već uveliko bio poznat po svojim hitovima. Nakon svih ovih afera, ne možemo a da se ne zapitamo, da li je Marija magnet za skandale i da li će njen i Markov brak preživeti još jednu krizu? Ostaje nam da vidimo.

FOTO: RAJKO RISTIĆ / ATA IMAGES