pomen marinku rokviću
Svet

12 Novembra, 2021 23:15

Žena Nikole Rokvića se emotivnim SNIMKOM oprostila od Marinka! Ovo će SLOMITI i najtvrđa srca! (VIDEO)

Žena Nikole Rokvića, Bojana Barović podelila je na svom Instagramu video snimak kojim se oprostila od svekra Marinka.

Žena Nikole Rokvića se oprostila od Marinka!

Naime, Bojana je snimila kako je njena i Nikolina ćerka napravila crtež za dedu, a zatim i kako su napolju pustili balone da odlete, u znak poslednjeg pozdrava. Marinkova unuka je crtež koji je namenila za njega vezala za balon i zajedno sa bratom ga pustila da odleti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Barovic (@bojanabarovic)

Takođe, žena Nikole Rokvića je u opisu videa napisala tekst pun ljubavi u kojem, između ostalog, piše da je Marinko njihov heroj i anđeo čuvar.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Barovic (@bojanabarovic)

Dragi naš deda Minko, oprostiću se od tebe i ovako, uz njih… Jer su oni ti koji će tvoj zlatni niz nastaviti, kroz sve pesme i priče kojih je mnogo, ali najvažnija priča koju će slušati je o tome koliko si velik bio.. Ne, ne samo u muzici, to će svakako znati.. Već po veličini koja se na kraju najviše vrednuje, po ljudskosti, snazi, hrabrosti i pre svega dostojanstvu! Dostojanstvu kakvom samo možemo da se divimo i nadamo da će oni naslediti barem delić.. Možda nisi bio neko ko je mnogo pričao, ali si nam kroz svoju tišinu u svojoj muci ispričao sve! Za druge ćeš ostati legenda, a za nas heroj i naš andjeo čuvar – napisala je Bojana.

FOTO: RAJKO RISTIĆ