Svet

October 17, 2021 12:00

By

Žena od sultana opet našla NASILNIKA! I Bugarin je MALTRETIRAO!

Tijana Milentijević baš nema sreće u ljubavi. Posle veze sa bivšim dečkom kog je prijavila za fizičko nasilje, uplovila je u romansu sa poznatim bugarskim pevačem Mehmedom Ognjanovim Gogovim, ali to je puklo!

Žena od sultana raskinula sa bugarskim pevačem!

Imali su oni i letos trzavice. Kao nešto se posvađaju, pa se pomire, ali jakih razloga nije bilo. Ona je puno radila, a onda se desila turneja po Americi. Tu je nastao glavni problem jer je njemu ljubomora proradila. Počeo je da reaguje na sve i svašta. Ne daj bože da je na storiju sa nekim muškarcem, nebitno da li je fan, član benda ili neki drug, odmah se tražio raport. Onda kad je otišla na turneju, tu je već bio kraj. Ni bog otac nije uspeo da ga ubedi da će tu sve biti kako treba, onda je Tijana presekla i stavila tačku na tu vezu. Već je u prethodnom periodu prolazila kroz mučan period sa bivšim dečkom, pa sad opet da proživljava sve to, ne može – ispričao je izvor za Svet, a Tijana nije želela previše da komentariše naše navode, samo je potvrdila da je solo.

Istina je da sam ponovo sama, nemam dečka. I ovako mi je lepo. Ne bih otkrivala razloge raskida, nije ni bitno – rekla je pevačica.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ