Svet

2 Septembra, 2020 18:00

Žena TUŽI ljubavnicu! Zilha PRESAVILA TABAK! (VIDEO)

Zadruga 3 donela je pregršt svađa, veza i raskida, a jedna od najzapaženijih je ona između oženjenog Edisa Fetića i Dragane Mitar.

Pola milke za uvredu časti!

Naime, ova priča će po svemu sudeći dobiti epilog na sudu jer je Edova supruga Zilha rešila da tuži njegovu ljubavnicu Draganu.

Lepa Pazarka podnela je tužbu za uvredu časti i imena i traži odštetu u vrednosti od čak pola miliona dinara.

U današenjoj emisiji „Amnezija“ koju vodi bivši zadrugar Bora Santana gošća je bila Dragana koja je ispričala detalje vezane za situaciju u kojoj se našla.

„Jeste, juče sam dobila tužbu, bila sam sad kod advokata. Slatko sam se nasmejala, dobar je iznos taj, ali ja sam u lovi uvek. Samo me je ona tužila za ugled i čast i pominjanje nje, ja moram da kažem da ja nisam nju pominjala, već novinari, njen muž i još neki zadrugari. Ja sam odgovorila na tužbu, kontratužbom jer me je uznemiravala, slala poruke i zvala, tako da sam ja njoj odmah odgovorila. Ja sam svakakve tužbe dobijala, navikla sam, meni je to smešno. Sa Edom se nisam čula, ne znam da li je u Beogradu, on ne zna za tu tužbu. Ja sa njom nemam šta da razgovaram, to ću sve preko advokata, zna se tu ko će šta da dobije. Da ja uzmem da tužim svakog kog sam htela, ne bih živela ovde”, rekla je Dragana i otkrila šta njen novi dečko misli o svemu ovome.

„Ja sam na početku njemu rekla da ne treba da ga dotiče, to je neki moj prošli život, ja se nadam da će sve da se stiša sad. Okej se nosi, ne krijem, ja sam njega odabrala, treba meni da veruje”, rekla je Dragana.

Edis Fetić je trebalo da se uključi u emisiju, međutim odbijao je poziv, a zatim i isključio telefon.

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN/ INSTAGRAMPRINTSCREEN