Star

15 Marta, 2022 01:02

Žene odlepile za zgodnim čistačem ulica! Poznata pevačica ga angažovala da glumi u njenom spotu!

Jovica Vasić koji ima 33 godine i radi u JKP „Gradska čistoća“ u Beogradu, nezvanično je proglašen najlepšim momkom u tom javnom komunalnom preduzeću. Posao čistača ulica obavlja već 15 godina, a kako kaže, nije ni slutio da će njegov snimak izazvati ovoliku pomamu.

Jovica ima dve ćerke, u vezi je, koja je, priznaje komplikovana, jer mu je devojka ljubomorna zbog medijske pažnje, koja njemu prija.  Ideju za TikTok je, kaže, dobio od mlađeg brata.

Mlađi brat ima TikTok i video sam da on stalno nešto kači na tu društvenu mrežu, pa sam tako i ja došao na ideju. Posle prvog snimka video sam da ima dosta pregleda i odlučio sam da nastavim sa snimanjem. Nisam oženjen, ali imam dve male ćerke od 11 i 10 godina rekao je Jovica – koji je bio gost Jutra na TV Prva i dodao:

 Oglasio se zgodni čistač ulica

Isključivo sam koncentrisan samo na posao, ustajem oko 10 do 5, spremam se i krećem. Nekada sam ustajao u 10 do 4, ali to se promenilo. U 6 sam već na terenu, svaka ekipa ima sovj teren, ja sam uglavnom na Voždovcu, nije težak posao, navikao sam na fizički rad. Pozitivna strana posla je definitivno društvo, oni su svi okej. Pojedinci vole da me snimaju, hvale me – rekao je Jovica.

Pored osmeha, Jovica može da se pohvali i izvajanim telom i mnogobrojnim tetovažama, a kako kaže, to je zbog toga što se ranije bavio sportom.

Jovica je istakao da trenutno nema neke velike planove u životu. Zbog svojih video snimaka na TikToku zvale su ga mnoge televizijske kuće, i kako kaže, slava ga nije promenila, ostao je skroman, a posao ne želi da menja, ostaje veran „Gradskoj čistoći“.

nadica ademov

Ipak, ovaj lepotan će se pored posla kojim se trenutno bavi, oprobati i u još jednom. Naime, Jovica trenutno snima spot sa pevačicom Nadicom Ademov, tako da ćemo ga za nekoliko dana gledati i na televiziji.

PROČITAJTE: Aca Lukas je umesto ljubavnici, poruku poslao ženi! Evo s kim je varao suprugu i šta je usledilo!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: MONDO, EXKLUZIV

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, TV PRVA PRINTSCREEN, INSTAGRAM/PRINTSCREEN,