Mlađi sin Lepe Brene
Svet

March 13, 2023 11:32

By

Razbolela se kada je čula: Brena kategorična po pitanju ženidbe, javno otkrila zašto ne voli snaju

Ženidba Viktora Živojinovića pričekaće još malo 

Lepa Brena osim što je izuzetnno profeisonalna u svim sferama, ona je i požrtvovana majka koja za svoju decu želi samo najbolje. Život je posvetila svojim sinovima budući da je i pre 21 godinu doživela traumu koju će pamtiti celog života.

Pročitajte: Lepa Brena priznala – Svašta nam se izdešavalo u braku, razdvojeni smo proveli poslednju godišnjicu

Stajling Senide i Brene

ATA images

Pre dve decenije, 23. novembra 2000. godine, desio se događaj o kome je sa nevericom pričala cela Srbija – otet je njen stariji sin Stefan. Jednu od najvećih trauma u životu jednog od najpoznatijih srpskih parova ispratili su svi srpski mediji o kojoj danas Lepa Brena priča s gorčinom. Upravo je ovo razlog zbog čega se toliko boji za svoju decu i zbog čega žarko želi, kao majka da njeni sinovi od života vide samo dobru stranu.

Pročitajte: Stanje ozbiljno – Lepa Brena primljena u bolnicu, na licu joj se vidi da je bolesna FOTO

Foto: Rajko Ristić

U intervjuu za Hello! Brena se osvrnula i na mlađeg sina Viktora, koji je u žiži popularnosti. Mediji su veoma radoznali kada je njgov ljubavni status u pitanju pa mnoge interesuje kada će stati na ludi kamen. Evo kako na vse to gleda Brena:

Pročitajte: Okršaj kakav se ne pamt – Lepa Brena ne trpi uspeh ove koleginice, žestoko je prozvala FOTO

Devojka Viktora Živojinovića

Ivan Vučićević

– Mislim da je Viktor veoma mlad za plivanje u bračnim vodama. Generalno, moj stav je da muškarci ne bi trebalo da stupaju u brak pre tridesete. Verujem da bi svaki čovek trebalo prvo da preže veliku kilometražu i što se tilče edukacije, posla, noćnog života, žena ili provoda. Svega što mu padne na pamet. I tek kada se ostvari poslovno, kreativno i lično treba da stupi u bračnu zajednicu. Ja, naravno, ni na jedno dete ne mogu da utičem, ali eto ako mene pitate za mišljenje, onda bi to bio moj savet za sve momke, pa i mog sina Viktora, za koga sam sigurna da će me poslušati – bila je poruka Lepe Brene svim potencijalnim snajama.

Pročitajte: Zar se ovako oblači DIVA – Lepa Brena zbog gole haljine stavljena na stub srama, ovo je njen odgovor

S druge strane, u pomenutom intervjuu za Hello! Brena je pričala i o svom zdravstvenom stanju, budući da je nedavno uslikana ispred privatne klinike…

– Veoma sam revnosna što se tiče lekarskih pregleda. Tu ne postoji nikakva tajna, kao što znate. Lomila sam se više puta, i ruke i koleno, zato idem na redovne kontrole. Na šest meseci radim preglede celog organizma, a sada sam bila na rutinskoj kontroli koja je vezana za trombozu. Takođe, išla sam kod reumatologa po savet u vezi sa lekom koji uzimam. Moram priznati da se nikad nisam osećala bolje i zdravije – ne preterujem sa koncertima, vodim računa o ishrani, a imam vremena i za decu i porodicu. Mogu više da se posvetim svojoj publici, ali takođe i Lepoj Breni – bila je iskrena pevačica.

AUTOR: SVET

IZVOR: SVET / HELLO!

FOTO: Instagram