Star

9 Novembra, 2020 11:23

ŽENSKA TUČA U ZADRUZI?! Milica Kemez fizički nasrnula na Erminu Pašović!

Milica Kemez i Ermina Pašović su se prošle noći žestoko posvađale i izvređale, a njihov sukob prerastao je u fizički obračun.

Pale teške reči!

Naime, problem je nastao kada je Ermina pitala Milicu čime se zapravo bavila u prošlosti, nakon čega je Kemezova potpuno odlepila i fizički nasrnula na svoju cimerku!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Kemez (@milicakemezofficial) дана

Ti si jedna kleptomanka i izmišljaš tužnu priču – rekla je Ermina.

Ja imam familiju i nisam kleptomanka, nemoj tako da me nazivaš – rekla je Milica i nasrnula na Erminu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bora Santana (@borasantana) дана

Na sreću, Lepi Mića, koji se našao u blizini, je uspeo da ih razdvoji, a onda se u sukob umešao i Bora Santana koji je stao na stranu svoje devojke Milice Kemez.

Ako je još jednom tako nazoveš j*baću ti sve, ne znam ko te pali od da to radiš, ali ja tebe stvarno ne razumem. Nemoj tako da je nazivaš nije lepo i znaš da je boli, znam ja odakle ide ova priča i molim te smiri se. Ne možeš tako da pričaš sa njom, ona je moja devojka – rekao je Bora.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ermi Ermina Pasovic (@ermi.bolan) дана

Ja sam samo rekla istinu i nisam rekla da je prostitutka ja sam je samo pitala čime se bavila! Ja znam ko je ona, i mene niko ne ogovara, ona je jedan lažov i ja ću da pričam sa njom kako ja hoću, ona je mene izdala ovde dva puta ovde i napolju ne znaš ti ništa – rekla je Ermina.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ