Zet Željka Mitrovića
Svet

January 5, 2023 22:01

By

Kraj ljubavi: Zet Željka Mitrovića izbrisao sve slike sa Kristinom, potom objavio saopštenje

Zet Željka Mitrovića objavio saopštenje, a evo šta je uradila Kristina

Ćerka vlasnika Pink televizije, Željka Mitrovića, prelepa Kristina već neko vreme izaziva ogromnu pažnju domaće javnosti. Putem Instagrama ona je svoje pratioce pustila da zavire u njenu veoma ispunjenu svakodnevicu, te je pored neverovatnog luksuza u kojem uživa ona javnosti predstavila i verenika Iliju, ukrajinskog milijardera i naslednika kralja uranijuma. Imali smo prilike mnogo toga da vidimo putem ove društvene mreže, a svedočili smo i ogromnoj ljubavi koju su Kristina i Ilija, sve do danas, negovali na njima svojstven način.

Pročitajte: Šokiraćete se kako živi zet Željka Mitrovića – Milijarder otkrio svoje pravilo broj 1

Instagram printscreen

Romantična putovanja, luksuzni restorani i apartmani, skupoceni pokloni, ali i ogromna pažnja i ljubav bili su samo deo ove, kako su je mnogi nazivali moderne bajke, kojoj je, po svemu sudeći sada došao kraj. Raskid Kristine Mitrović sa verenikom Ilijom evidentno je usledio, što smo mogli zaključiti upravo putem društvenih mreža kada je Kristinin, do juče, dragi objavio veoma interesantan sadržaj.

– Hvala ti Bože na lekcijama. Ne mogu biti zahvalniji. Što je dosta – dosta je. Vreme je da krenem dalje i ostvarim svoje ciljeve za 2023.– objavio je Insta story najverovatnije bivši zet Željka Mitrovića, a potom pobrisao sve romantične fotke na kojima je sa Kristinom, piše Story.

Pročitajte: Na ulici su svi gledali u ćerku Željka Mitrovića – Da li ovaj stajling vredi jedne garsonjere FOTO 

Isto to uradila je i Željkova naslednica, te se na njenom profilu više ne može naći niti jedna uspomena sa verenikom za kojeg su mnogi smatrali da je drži kao malo vode na dlanu.

Šta se zapravo tačno dogodilo između ovo dvoje mladih ljudi koji su svakodnevno svoju ljubav i život na visokoj nozi ponosno predstavljali javno, još uvek je nepoznanica, a da ipak nije sve tako sjajno kako se na društvenim mrežama i predstavlja dokaz je upravo raskid Kristine Mitrović sa prebogatim Ilijom, do kog je po mišljenju mnogih došlo neočekivano.

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM