Scandal

17 Avgusta, 2020 22:30

Zeznuo rođenu ženu! Relja OTEO Rastu od Nikolije!

Kako SCANDAL! saznaje, Nikolija Jovanović ne zna da li će ikada oprostiti svom mužu Relji duet sa Rastom!

Naime, Relja i Rasta su objavili zajedničku pesmu i imaju hit, danima su u trendingu, ali se Nikolija ljuti jer je ona imala prva ideju da radi s Rastom, međutim, muž joj je maznuo ideju!

HTELA JE DUET SA RASTOM, A MUŽ JE PREDUHITRIO!

„Ona je mesecima planirala da ponudi Rasti saradnju, samo je čekala pogodnu pesmu. Baš se bila naoštrila da radi s njim”, započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

„I to bi zaista bio pun pogodak jer Nikolija ima duet i sa Anom Nikolić, tako da bi njena saradnja s Rastom bila zapažena u svakom slučaju, ali džaba! Sve to što je ona planirala u delo je pretočio njen muž Relja i napravio bum. On i Rasta, tačnije njihova pesma, danima je u trendingu i prilično je slušana. Relja to objašnjava time da je numera koju su on i Rasta snimili baš pogodna za njih dvojicu i smatra da su uradili sve kako treba, ali Niki sada traži da joj muž kupi pesmu i da joj nađe nekog za duet, i to mora da bude hit! Ništa je ne zanima, čak mu je zapretila da se neće dobro provesti ako to ne učini, pa ćemo videti kako će Relja da se snađe”, smeje se izvor SCANDALA! i za kraj kaže da su njih dvoje još slađi par kada se tako prepucavaju.

Novi SCANDAL! Tajni plan: OVAKO ĆE TANJA VRATITI SINOVE! Luna UCENJENA ZBOG POMIRENJA SA ANABELOM! Nole UGROZIO SEBI ŽIVOT! (VIDEO)

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!