Ceca Ražnatović Zvezde Granda
Svet

February 7, 2023 20:45

By

Ova pevačica želi u žiri Zvezda Granda: Ako Saša kaže DA, između nje i Cece će prštati

Žiri Zvezda Granda mogao bi da dobije još jednog člana

Pevačica Maja Nikolić izrazila je želju da postane članica žirija u Zvezdama Granda. A sve, kako sama priznaje, zarad šoua i što veće gledanosti. Tim povodom pevačica je zvala Sašu Popovića, producenta pomenutog takmičenja.

Pročitajte: Žiri Zvezda Granda će ovako završiti – Karleuša im prorekla sudbinu

maja nikolić

Rajko Ristić

– Ja sam pozvala Sašu Popovića, ponudila sam se da budem u žiriju, ali se on nije javio, nije odgovorio. Posle sam saznala da je imao operaciju, pa se možda zato nije javio. Rekla sam da sam tu drugarski, potpuno besplatno, bez bilo kakve nadoknade, da napravimo šou. Mislim da bi trebalo da promene nešto, ubace nekog ko bi im napravio da bude interesantnije – izjavila je Maja za “Scandal”, pa se, prisetila događaja kada je njena koleginica Goca Tržan zamerila jednoj takmičarki jer je pevala njenu pesmu.

Tržanova je u tom periodu bila deo žirija u “Pinković zvezdicama”, a pesmu Maje Nikolić koju je devojčica otpevala okarakterisala je kao dosadnu.

Pročitajte: Arkanov telohranitelj tvrdi da je Maja Nikolić želela da bude s Ražnatovićem za novac – Ona u sve umešala i Cecu 

Maja Nikolić pevačica

Privatna arhiva

– To je nevaspitano. I ja sam bila u žiriju, pa nikad nisam rekla nekome da ne peva nečiju pesmu. Nije kolegijalno, a ona nije kompetentna da komentariše. Ne znam kako je nije sramota da tim komentarom ponižava nekog ko peva bolje od nje. Iz svega toga sam zaključila da je ljubomorna, mnogo je umislila – rekla je Maja.

Da li će žiri Zvezda Granda dobiti pojačanje u nekoj od narednih sezona ostaje nam da vidimo. A ako se to nekim slučajem desi, nema sumnje da će u žiriju sevati varnice, jer je poznato da Maja Nikolić nema dlake na jeziku.

AUTOR: SVET

IZVOR: SCANDAL!

FOTO: RAJKO RISTIĆ, PRIVATNA ARHIVA, ATA IMAGES