Život Marije Kulić
Svet

9 Novembra, 2022 15:54

Mariju Kulić povezuju sa Bebicom, a evo ko je u stvari njena zabranjena ljubav

Život Marije Kulić bio je veoma turbulentan

Zadrugarku Mariju Kulić život nije mazio! Odrasla je sa majkom Spomenkom i bratom Pecom, a oca Branka, koji je bio alkoholičar i nasilnik, izgubila je sa 12 godina. U 45. godini je saznala da je obolela od kancera krajnika, a u isto vreme preživljavala je drame sa ćerkama – Tijana i Ana su imale udese, dok se Miljana borila za život zbog operacije smanjenja želuca. Iako mnogi ne bi podneli nedaće koje su je zadesile, Marija je pokazala da je jaka kao stena, te da je spremna da se uhvati ukoštac sa problemima i iz njih izađe kao pobednik.

Pročitajte: Marija Kulić se podmladila – Više ne liči na sebe, dobija samo negativne kritike 

Foto: Youtube printscreen

Marija je još kao dete bila zrela i preuzela na sebe sve kućne poslove, koje ni današnji tinejdžeri ne rade. Pošto ju je majka odgajila, Kulićeva je u znak zahvalnosti činila sve da je usreći.

– Bila sam veoma poslušna. Želela sam majci, koja je puno radila, da olakšam život. Svaki dan sam sređivala kuću kako bih je iznenadila kada se vrati s posla.

Pored toga što je bila vredna, bila je i odličan đak u Osnovnoj školi „Kole Rašić“. Razrednom starešini Petru Saviću, koji je predavao srpski jezik, bila je miljenica jer je najbolje pisala sastave.

Posle osnovne, upisala je srednju pravno-poslovnu, u kojoj je bila odlična sve dok nije počela da izlazi sa drugaricama.

– Volele smo da se okupimo i igramo karte. Tada sam malo popustila sa školom, pa sam bila vrlodobra. U drugoj godini srednje sam se zaljubila. On mi je bio prvi momak.

Pročitajte: Marija Kulić se pravda – Nisam branila Bebici da zove majku, evo šta se zaista desilo 

Godinu dana kasnije upoznala je budućeg supruga Sinišu Kulića. Imala je samo 17 godina kada je uplovila u vezu u kojoj je već tri decenije.

– Svima je čudno kada čuju da sam sa jednim čovekom tako dugo. I ja se nekad zapitam da li sam normalna? A ove u „Zadruzi“ po sezoni promene po tri-četiri muškarca.

Marija i Siniša su se upoznali u kafiću u koji je svraćala pre ili posle škole da popije kafu. U početku su bili drugovi.

– On je trenirao boks, a ja sam bila mršava ko čačkalica, pa sam od njega uzimala savete kako da se ugojim. Želela sam kao i ostale devojčice da nosim suknjice, ali nisam mogla jer su mi noge bile previše tanke. Imala sam kompleks zbog toga, pa sam oblačila po tri hulahop čarape i helanke kako bih izgledala deblje. Siniša mi je zato pokazivao vežbe, koje sam radila svakog dana kod kuće.

Zabranjena ljubav

Posle dva i po meseca druženja, počeli su da se zabavljaju. Ali tada su nastupili problemi. Pošto je Siniša od nje bio stariji 14 godina, njena majka i brat su bili protiv te veze.

– Sinišu je znao ceo grad jer je bio mangup. Ljudi su ga se bojali, pošto se tukao po ulicama, kafićima… Zato su moji bili ljuti na mene! Govorili su mi da mi ne priliči da budem sa propalitetom u vezi, već da nađem inženjera. Brat, koji je 13 godina stariji od mene, pretio mi je da će me prebiti ukoliko ne ostavim Sinišu. Odlučila sam da se krišom viđam sa njim. Ali jednom me je brat video u kafiću sa Sinišom, a rekla sam mu da idem kod drugarice. Kada sam došla kući, išamarao me je i zabranio mi izlaske zato što sam ga lagala.

Pročitajte: Pevačica bliska Kulićima tvrdi – Marija i Bebica su u ljubavnoj vezi, oboje Miljanu samo koriste 

Marija Kulic i Sinisa ata

Ata images

Bez obzira na zabrane, nije mogla da pobegne od sudbine.

– Posle izvesnog vremena, slučajno sam srela Sinišu na bazenu. Nastavili smo tamo gde smo stali. Moji su videli da ne vredi da mi brane da budem sa njim. Rekla sam im: „Dokle god je dobar prema meni, bićemo zajedno.“ Uvidela sam da je Siniša grub, ali prema meni nije bio takav.

Život Marije Kulić iskomplikovao se onog trenutka kada je upoznala Sinišu, ali ona ipak nije odustajala od njega, naprotiv. Sudbonosno „da“ izgovorila je čim je postala punoletna, a godinu dana kasnije dobila je Miljanu. Sa 24 je rodila Tijanu, a posle četiri godine i Anu.

– Bila sam zrela za svoje godine, pa sam sama vodila računa o deci. Miljana je bila zahtevno dete, stalno joj je nešto falilo, pa nisam spavala dok nije porasla. Pored svih obaveza sam i radila u svom dragstoru. Siniša mi nije pomagao oko dece, jer je noću radio, a danju spavao. Prodavao je auto-delove, držao je sportsku kladionicu, bilijar klub, kafanu…

Ata images

Marija bila ljubomorna na Sinišu

Mariji se nije dopadalo što Siniše nema svake noći, pa je išla u špijunažu, sa namerom da ga na delu uhvati sa drugom.

– Često sam ga proveravala! Bila sam trudna sa Miljanom kada sam krenula do mesta gde mi je rekao da će biti, kako bih videla da li me laže. Sa sobom sam ponela staklenu flašu od kisele vode, da bih se odbranila ukoliko me neko napadne, pošto sam bila lepak za manijake. Kad se uverim da me nije slagao, smirim se. Siniša me odveze kući, a usput mi prebacuje što ga bez razloga proveravam.

Pročitajte: Marija Kulić razotkrila Miljaninog dečka – Kulićka otkrila sve detalje iz Nenadovog života

Marija Kulić

Ivan Vučićević

Ona nije držala samo muža pod kontrolom nego i ćerke.

– Kod mene je morao da se zna red! Miljana me je najviše slušala. Nikada nije zakasnila, dok su Tijana i Ana moljakale da ostanu duže napolju. Siniša nije bio strog, ali nije voleo da se provokativno oblače. Govorila sam mu: „Pusti ih, kad će ako neće sad. Važno je da im nisu gole sise i da im se ne vidi dupe.“

Miljana joj zagorčala život

Iako je Miljana bila najposlušnije dete, Mariji je zadala najviše glavobolja. Jedna od njih bila je kada joj je saopštila da ulazi u rijaliti „Maldivi“.

– Bila sam protiv toga, ali nisam mogla da je sprečim jer je imala 19 godina. Oduvek ju je privlačio javni život. Dok je bila mlađa, često smo odlazili u komšiluk kod jedne bake. Tamo su njih dve gledale „Zvezde Granda“, a baka bi joj rekla: „Miljana, zašto ne nađeš nekog dečka poput Dušana Svilara? Vidi kako je fin i vaspitan.“

Pročitajte: Šok obrt – Marija Kulić ušla u Zadrugu, pa dala blagoslov Zoli i Miljani, Bebici poručila samo jedno

Marija Kulić besna

Foto: Ata images

Moja ćerka je to bukvalno shvatila i počela da opseda javne ličnosti. Kada sam saznala za to, odvela sam je kod psihijatra da vidim zašto je zaluđena ljudima sa televizije. Dane je provodila razmišljajući o njima. Bilo je strašno. Ali kada je ušla u rijaliti, prestala je sa tim.

Posle samo nekoliko godina, dobila je poziv da i sama učestvuje u rijalitiju.

– Prihvatila sam poziv zato što mi je bilo lakše da budem uz Miljanu nego da kod kuće sedim i celu noć gledam šta radi, a ne mogu da je posavetujem. Nervirala sam se što je radila suprotno od onoga što sam joj govorila. Odvratno sam se osećala. Njeno učešće u rijalitiju mi je narušilo zdravlje, najviše zbog toga što je bila sa balvanom iz Dervente, kom ni ime ne mogu da pomenem.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM, PRINTSCREEN