Zarada Nemanje Gudelja svet novine svet portal
Svet

June 15, 2024 18:15

By

Dve stvari o Gudelju niste znali: Anastasija je morala da se pomiri sa tim, bilo je uzmi ili ostavi

Život Nemanje Gudelja interesantan je javnosti

Nemanja Gudelj i Anastasija uživaju u bračnom životu. Iako su se prošle godine suočili sa velikim gubitkom kada su izgubili bebu, pokazali su da je njihova ljubav jača od svega, a njihove zajedničke fotografije koje neretko dele na društvenim mrežama to i dokazuju.

Život Nemanje Gudelja svet novine svet portal

Instagram

Život Nemanje Gudelja zanimljiv je mnogima, najveća podrška mu je supruga Anastasija

Kada im se prošle godine dogodila tragedija, Anastasija je ugasila društvene mreže i potpuno se povukla iz javnosti, ali je ipak bodrila svog supruga u vrlo važnoj utakmici.

Naime, Nemanja je tada sa svojim timom osvojio titilu prvaka Lige Evrope, a Anastasija nije mogla da zadrži suze. Radovala se i plakala u isto vreme uz Gudeljevog najboljeg prijatelja Rašida. A emotivni snimak je obišao čitav svet.

Život Nemanje Gudelja intrigantan je javnosti, a inače poznati fudblaer je rođen 16. novembra 1991. u Beogradu u vreme kada je njegov otac Nebojša igrao za Partizan. Nakon toga je prešao u NAC Bredu, a sa njim se i porodica preselila u taj holandski grad.

Život Nemanje Gudelja svet novine svet portal

Instagram

Gudelj je prošao kompletnu fudbalsku akademiju NAC Breda, a od 2009. godine je igrao za tim Brede ispod 19 godina i to u drugoj diviziji holandskog fudbala. Sledeće sezone prekomandovan je u prvi tim. Visok 187 cm, sa svega 17 godina počeo je na poziciji štopera.

Sezona 2012/13. je bila sezona Nemanjine potpune afirmacije. Odlukom da napusti Ajaks i nastavi fudbalsku karijeru u Kini, napravio je veliki zaokret i ot tog momenta niže sve veće uspehe. Trenutno dominira igrom u španskoj Seviljia, a nastupa i za našu seniorsku reprezentaciju.

Pročitajte Nemanja Gudelj nikad srećniji – Ceca i Anastasija mu priredile zabavu za pamćenje (foto i video)

Ono što mnogima možda nije poznato je da Nemanja Gudelja govori šest jezika i veliki je ljubitelj tetovaža, pa mu je celo telo prekriveno crtežima. Jedna od prvih tetovaža koju je uradio još u Holandiji bio je portret njegovog oca, a poslednju tetovažu je uradio baš u Sevilji – tri krsta na leđima. Pored toga, na levoj nadlanici ima tasmanijskog đavola, dok je na desnoj nadlanici istetovirao krst i nekoliko stihova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Jedna od tetovaža na Nemanjinom telu, koja je mnogima bila iznenađenje, je ime njegovog najboljeg prijatelja i šofera, Meksikanca Rašida Riverčafa.

“Kad je Nemanja počeo da igra u Holandiji upoznao je Rašida, koji mu je bio asistent na treninzima. Odmah su se zbližili. Kad god je Gudelj menjao klub, njegov prijatelj je išao s njim. Postao mu je i lični asistent, vozač… Nerazdvojni su! Cela porodica Gudelj obožava Rašida i doživljava ga kao člana familije. Koliko ga vole, pokazuje i to što su Nemanja i njegov brat Dragi istetovirali njegovo ime na ruci! I Ražnatovići su ga super prihvatili, posebno Anastasija, koja mu je dala nadimak Raša”, rekao je svojevremeno izvor za medije.

AUTOR: Svet

IZVOR: Stil Kurir

FOTO: (Photo by Christian Bruna/Getty Images), Instagram