Porodica Nine Badrić svet novine svet portal
Svet

May 18, 2024 18:15

By

Dosta je bilo pogrešnih ljubavi, Nina Badrić prihvatila samoću: Ako ne znam šta hoću, znam sta neću

Život Nine Badrić mnogima je prava nepoznanica

Nakon razvoda od Bernarda Krasnića hrvatska pop diva, Nina Badrić odlučila je da svoju privatnost vešto skriva. Iako je na Instagramu veoma aktivna, pevačica na profilu objavljuje uglavnom solo fotografije, što je još jedan razlog više za izuzetno interesovanje o njenom emotivnom statusu.

Život Nine Badrić svet novine svet portal

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Život Nine Badrić – Pevačica ne otkriva detalje, ali sada je napravila izuzetak

U više navrata Nina je povezivana sa moćnim muškarcima iz različitih branši, što ona nikada nije niti potvrdila niti demantovala, a do danas je ostala nepoznanica da li u životu pevačice postoji neko ko je osvojio njeno srce i sa kim daleko od medijske pažnje uživa.

Život Nine Badrić oduvek privlači veliku pažnju, a čini se poznata pevačica ostvaruje sve svoje želje polako i sa puno strpljenja. Poznata pevačica slavi 30 godina karijere, a tim povodom će u septembru, nakon dugih 12 godina, izaći njen novi album pod nazivom #onokad.

Pročitajte Zahvaljujući ovome Nina Badrić skinula višak kilograma – Vrlo je jednostavno, ali je potrebna istrajnost

Najveće uspehe donele su joj pjesme koje je sama napisala.

“Stvoriti karijeru sam na temelju pesama i jednog svog velikog rada i truda uopšte nije lako, pogotovo ako si žena. Ali evo me, tu sam još uvek na svojim nogama i idem dalje. Meni je publika bila odbrana i zaštita, možda čak nisu ni svesni koliko su me puta spasili”, rekla je Nina za InMagazin.

Život Nine Badrić svet novine svet portalIzgled Nine Badrić svet portal

Instagram

Nina je istakla kako joj vera uvek davala najveću snagu daje najveću snagu.

“Ja ti se uvek držim Boga i uvek kažem sebi – jednostavno bez Boga niti preko ceste, i to se pokazalo kao moja dobitna kombinacija. Ja sam tu pronašla svog najboljeg prijatelja”, zaključila je.

Nina kaže kako je sada u godinama kada ima drugačiji pogled na život i da puno teže daje priliku. Napominje da to nije zato što je nepoverljiva nego zato što bolje sve vidi.

“Jednostavno za život je potrebno iskustvo i verovatno sam ja sad došla do te neke faze kad se stečeno znanje pretvara u jedno iskustvo i sada mogu već puno bolje proceniti čoveka koji je ispred mene. Ako ne znam što hoću, barem znam što neću”, poručuje pevačica koja krajem novembra započinje veliku turneju.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram