djani i sladja
Scandal

27 Januara, 2021 20:00

ŽIVOTNA DRAMA! Đani PLAČE za Slađom! „Ako UMREŠ, ja ću se UBITI!”

Nakon što je Slađa Trajković doživela moždani udar, Đani nikako ne može da se smiri! Iako je dobio zvaničnu potvrdu lekara da je žena van životne opasnosti i da joj sledi oporavak, on i dalje kuka na sav glas i moli Boga da sve bude u redu.

Đani plače za Slađom!

Ovo što se desilo Slađi zaista je šok za sve nas koji je poznajemo, a da ne govorim o Đaniju – započinje izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djani (@djanimusic)

Mučenik, samo plače i ponavlja: Nemoj da mi umreš, bez tebe mi nema života, ni radosti, ni smeha... Ako mi ti odeš, neću imati razlog da ustanem, ma neću ni da mislim šta bi bilo! Samo da si ti meni dobrom kraljice moja – prepričava nam izvor i dodaje:

Rekao je da će platiti najbolje lekare i da će učiniti sve što je potrebno, samo da se Slađa oporavi. Ona je za sada, Bogu hvala, stabilno, dobro se oseća i svesna je šta je moglo da joj se desi. Shvatila je ovo kao opomenu i sebi je obećala da će ubuduće voditi računa o zdravlju, te da se više ni oko čega neće nervirati i brinuti. Sreća, ima sada i unuka koji joj je velika radost, pa će ako ni zbog čega, zbog njega smoći snage da se bori – završava izvor za Scandal!.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌹sladjana trajkovic🌹 (@sladja_carpediem)

Podsetimo, u četvrtak popodne Slađa je otišla na pregled zbog bolova u vratu i tada je ustanovljeno da je imala moždani udar. Srećom, nije bio jak, pa se Slađa nakon intervencije lekara sama oglasila:

Istina je, imala sam moždani udar. Nisam imala pojma, boleo me je vrat jako, otišla sam u Klinički centar i tako saznala. Snimili su, sad radimo detaljne pretrage i nalaze. Uplašili smo se svi kad smo čuli dijagnozu, Đani se baš zabrinuo, nije mala stvar. Hvala bogu pa nemam posledice, bog me sačuvao jer sam dobar čovek. Sada imam savete lekara, šetnje i potpuno menjam režim ishrane, pazim se – rekla je Slađa.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!