Životna priča Ekstra Nene svet novine svet portal
Svet

May 18, 2024 19:30

By

Iza lepote, slave i talenta Ekstra Nena krila tužnu priču: Nisam imala od čega da živim

Životna priča Ekstra Nene puna je detalja o kojima malo ko zna

Pevačica Snežana Berić, poznatija javnosti kao Ekstra Nena, nikada svoj privatan život nije eksponirala, a mnogi ni dan danas ne znaju detalje iz istog.

Životna priča Ekstra Nene svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Životna priča Ekstra Nene – Nakon svega, od muzike nikada nije odustala

Poznato je da životna priča Ekstra Nene nikada nije bila bajka. Naime, ona je sa samo 16 godina ostala je bez majke i oca, pa je tada, jako mlada, već morala da preuzme brigu o sebi, a i o sestri.

Oduvek je znala da je muzika njen poziv, iako joj je otac govorio da javni posao nije za nju. Čak u osnovnoj školi je htela da svira klavir za koji kaže da je njena velika životna ljubav koju je otkrila preko televizije. Kao dete je pisala pesme, dosta je čitala i obrazovala se na muzičkom polju, budući da ju je to i veoma interesovalo.

Pročitajte Nikad nije kasno – Ekstra Nena u potrazi za srodnom dušom!

Svojevremeno je priznala da iako su svi znali koliko voli muziku, ni njena porodica, a ni prijatelji nisu verovali da će zaista ući u svet muzike i javnog života i da će nastupati pred hiljadama ljudi, zbog njene sramežljivosti. Kako je i sama pričala, tremu nije imala nikada, ali stid da jer nije znala koliko može, prenosi Gloria.

Životna priča Ekstra Nene svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

“Moj put je odmalena bio zacrtan, duhom sam bila povezana s muzikom. Roditelji su me sa šest godina upisali u muzičku školu, sa šesnaest godina sam krišom od roditelja pevala u zabavnom ansamblu, ubrzo i tajno upisala muzičku školu”, rekla je Nena i dodala da je od prvog honorara kupila svoj pianino.

Tokom studentskih dana pevala je u hotelu kako bi imala od čega da živi.

“Ja se od šesnaeste godine profesionalno bavim muzikom, brinem o sebi. Jako dobro sam se izborila s tim, sve sam stizala, kasnije sam upisala i falkultet. Ujutro sam išla u školu, popodne sam išla na probe s bendom, navečer pevala u hotelu Taš. Napustila sam fakulutet nakon što sam shvatila da sam isceđena kao limun, ali me je profesorica uveravala da na fakultetu ima mesta za mene. Ja nisam imala od čega živeti, jednostavno sam to napustila i okrenula sam se muzici“, ispričala je Ekstra Nena u emisiji “Iz profila”.

 

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images