Scandal

25 Novembra, 2021 18:00

Zlata KUKALA na sav glas: „Hasane, nemoj mi UMRETI! Kako ću ja bez tebe?!”

Kako SCANDAL! saznaje, Zlata Petrović prestravila se kad je saznala da je njen bivši muž Hasan Dudić u bolnici i da je imao operaciju! Ona je to pročitala na portalima i odmah ga je zvala telefonom, ali kako joj se nije javljao, još više se uspaničila.

Zlata kukala na sav glas!

Zlata se mnogo uplašila za Hasana. Nije ga dugo čula i onda je odjednom videla vest da je u bolnici. Kako joj se Hasan nije javljao, brzo je pozvala Mikija, sina kojeg je dobila s njim dok su bili u braku, ali ni on nije znao ništa, pa je Zlata tek onda poludela od brige – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

Mlađi sin Jovan je smirivao i ubeđivao da će sve biti kako treba, ali džaba. Samo je ponavljala: Hasane, nemoj mi umreti! Kako ću ja bez tebe! Srećom, Hasan je imao rutinsku intervenciju na srcu koja nije opasna, pa čim je video propuštene pozive, prvo se javio Zlati i objasnio joj da nema potrebe da brine i da je dobro. Njoj je onda pao kamen sa srca, smirila se i rekla mu da računa na njenu pomoć šta god da mu zatreba – završava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ