zlata petrović sin
KUL MAMA

29 Juna, 2022 22:00

Majka kakvu bi svaki sin poželeo: Zlata Petrović se napila sa Jovanom i njegovim društvom

Zlata Petrović i sin Jovan oduvek su imali odličan odnos

Pevačica Zlata Petrović u više navrata je pričala da nikada nije bila strog roditelj, ali da je uvek volela da zna šta njen naslednik Jovan radi. Ona je ispričala da je umela da se zapije u trenucima kada se njen naslednik kod kuće okupi sa drugarima, a sve krene tako što sednu samo da bi nazdravili čašicom rakije.

Zlata Petrović i sin Jovan

Zlata Petrović i sin Jovan su se zajedno napili

– Jedno sam se zapila sa sinom kod kuće. Došlo mu je neko društvo, ponudili su mi čašicu da popijem sa njima, tako smo se zapričali i eto. Na kraju me je puklo! Bilo nam je super, oni su na kraju produžili dalje u grad, a ja sam ostala. Bolje da popiju ispred mene da mogu da vidim kako se ponašaju, nego tamo negde iza leđa. Naravno, nisu problematični, to je najvažnije – rekla je pevačica.

Pročitajte: Goca Božinovska i Zlata Petrović pijane ispred Skupštine

Zlata Petrović i sin

Rajko Ristić

Zlata je potom objasnila da je redovno proveravala sina kad izađe u grad.

– Jovana sam proveravala kad je bio mlađi, posle ne. Non stop sam se pitala gde je, sa kim je i šta radi. Znala sam da ga zovem više puta u toku večeri. On mi je to zamerao, pričao je da sam dosadna, ali bolje i tako nego da ne mogu mirno da spavam dok ne dođe kući. On je sad svoj čovek. Stao je na noge i više nemam tih problema – kaže pevačica.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: REPUBLIKA

FOTO: RAJKO RISTIĆ