Star

27 марта, 2022 12:36

Kućna pomoćnica otkrila pikantne detalje iz spavaće sobe Zlate Petrović! Evo šta se dešavalo u sitne sate!

Harizmatična pevačica Zlata Petrović važi za jednu od najvedrijih i najharizmatičnijih osoba na javnoj sceni, a to potvruđuju i brojna prijateljstva koja datiraju iz mladosti. Iako je kao tinejdžerka prošla kroz veoma izazovan period, kada je bila nasilno udata za čoveka kojeg nije volela, potom i maloletničke trudnoće i četiri propala braka, ova atraktivna crnka i dalje ostaje sinonim za neustrašivu damu.

Medijima se javila Zlatina bivša kućna pomoćnija, koja je u njenom domu provela nekoliko godina, a ovo su utisci koje je stekla o folk pevačici.

– Krenula sam da radim kod nje kada je Jovan imao sedam meseci, i radila sam par godina za nju i pravo da vam kažem, meni nikada lepše nije bilo – istakla je gospođa, a potom nastavila svoju ispovest.

Pročitajte: 4 puta se nesrećno udavala, a sa 16 godina je ostala u drugom stanju! Tužno detinjstvo Zlate Petrović je ostavilo RANE!

Foto: Bojan Vuković

– Nikada nije privodila momke kući, uvek je prema meni bila najbolja. Imam za nju samo reči hvale, dobijala sam i poklone i sve, bila sam 24 sata kod nje. Kada mi bude rođendan da mi 50 maraka, pa kad se vrati sa turneje me isto čašćavala. Kad idemo da pazarimo za nju uvek je kupovala i meni. Ako kupi nešto za sebe što joj se ne svidi odmah je prosledila meni. Vraćala sam se kući sa džakovima punim stvari nekada. Ona kada je kod kuće uvek je htela da mi pomaže, ona pegla ja perem i obrnuto. Stavi turban na glavu, zavrne rukave i riba.

S obzirom na to da su 24 sata bile zajedno, viđala je i Zlatine drugarice, a Goca Božinovska je bila čest gost u njenom domu u Surčinu.

– Jao ona i Goca su stalno pravile neke ludorije, one su bile takav duo. Vanesa i Goca dođu kod Zlate da se spremaju za izlazak, pa krenemo svi da se smejemo, pijemo, šalimo i onda ne odu nigde i super se provedemo. Svi su me prihvatili kao da sam član porodice, niko me nikada nije gledao sa visine, Zlata je uvek vodila mene gde god da je išla. Ja joj kažem Zlato nisam stigla da operem nešto, ona me otera da idem kući i uzme ona opere jer zna da sam umorna – završava u dahu kućna pomoćnica.

GOCA BOŽINOVSKA

RAJKO RISTIĆ

Pročitajte: Aleksandra navalila da joj Dejan napravi BEBU, a on je odgovorom žestoko uvredio! (FOTO)

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: STAR

FOTO: Rajko Ristić