otkriveno

6 Novembra, 2022 12:30

Zlata Petrović progovorila o Popoviću i Nedi Ukraden: Sve znam, nakon nje sam bila sa njim, ovo su detalji

Zlata Petrović o Saši Popoviću i Nedi Ukraden zna mnogo toga

Neda Ukraden nedavno je objavila svoju autobiografiju pod nazivom „Zora je svanula“ po istoimenoj pesmi koja ju je proslavila. Ono što je bilo najinteresantnije široj javnosti iz romana jeste segment u kojem je Neda opisala veliku ljubav koju je doživela sa Sašom Popovićem. Ona je otkrila kako ju je jurio, dolazio u četiri ujutru u Sarajevo kako bi je video, dok Popović tvrdi da nije sve tako bilo.

Pročitajte: Posle toliko godina Neda Ukraden priznala – Istina je, pokušao je da me udari

Zlata Petrović o Saši Popoviću i Nedi Ukraden

Foto: Youtube printscreen

Svojevremeno je za poznati sarajevski list „As“ pričao o njihovoj vezi i emocijama, a to je sada zaboravio.

– Nemam reči za njenu lepotu, ženstvenost, neposrednost. Mnogo je žena prošlo kroz moj život, lepe, popularne, šta ja znam kakvih, ali kao ona… – ispričao je Popović, koji je otkrio da joj je za rođendan kupio brdo cveća. Tada su se svi čudili otkuda Brenin harmonikaš s Nedom, budući da se Brena i Neda nisu baš gotivile u to vreme, ali on tome nije pridavao značaj.

– Ja Nedu ne da volim, to je malo reći, ja je zapravo obožavam. I, verujte, nema šta za nju ne bih učinio. Recimo, kad je dolazila u moju kuću, na poziv moje majke Branke, koja Nedu obožava, znate koji je to prijem bio! Bila je okružena neviđenom pažnjom. Moja majka je od sreće plakala, veli: „E, moje dete, kad bi mi ova žena bila snajka…“ Njoj treba neko ko će da bude stalno uz nju. Onako krhku i lepu, volim je, verujte, kao nikoga – pričao je Popović, a na pitanje kakav će biti kraj velike ljubavi, odgovorio je:

Pročitajte: Istina obavijena velom misterije – Ljubav Nede i Saše Popovića više ne može da se sakrije, pevačica otvorila dušu

Zlata Petrović o Saši Popoviću i Nedi Ukraden

Foto: Instagram

– Mislim da ćemo se venčati. Divna je, iako je mnogo godina razvedena i slobodna žena, nije imala nekih ljubavnih afera, nikada, zaista. Bez obzira na svu moju ljubav, mora se priznati da je to jedina i prava dama estradnog neba.

Za razliku od Saše, Neda je tada bila tajanstvenija.

– Lepo mi je, to napišite, imam veliku podršku od tog čoveka, pažljv je, zabavan – čuće se kad bude vreme – kratko je rekla, a sve se čulo tri decenije posle.

Međutim, Saša se ovih izjava danas navodno ne seća, ili ne želi da ih se seća. Bilo kako bilo, da je Neda sve do detalja tačno napisala u svojoj biografiji otkrila je i Sašina bivša partnerka, Zlata Petrović. Ona je nakon Ukradenove uplovila u emotivnu vezu sa Popovićem, pa je ekskluzivno za Svet otkrila detalje Sašine i Nedine ljubavi:

Zlata Petrović o Saši Popoviću i Nedi Ukraden zna sve 

Autobiografija Nede Ukraden

Ata images

– Ja volim da pričam o sebi, ali ne o drugima. Ta priča o njoj je bila pre mene, posle toga smo Saša i ja ušli u vezu. Ne bih detaljisala oko toga, ali znam. Kad se njihova priča završila ja sam bila sa Sašom, a kad uđeš u vezu, svako priča o svojoj bivšoj ljubavi. U toku sam sa svim što se desilo. Ja bih imala sve naslovne strane kad bi pričala o drugima, ali bih mrzela sebe. Ja sam čovek koji nosi najveće tajne ovog sveta i ponosna sam na sebe što nikada ništa nisam otkrila. Ne bih čak i da meni nešto loše urade. To su iskušenja od Boga i ne padam na njih.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić