Scandal

1 Decembra, 2020 14:02

Zlata se LOŽI na ŽESTOKE MOMKE! „Kristijan je frajer PRVA LIGA!“

Folkerka Zlata Petrović otkrila je ekskluzivno za tabloid  SCANDAL! koji je u prodaji da pomno prati rijaliti Zadruga, a za žestokog momka Kristijana Golubovića ima samo reči hvale.

On je po njenoj meri!

Zlata smatra da je Kiki super frajer, da joj njegova kriminalna prošlost uopšte ne smeta, a naglasila je i to da zadrugar i te kako ima šta pametno da kaže.

– Da ti kažem, mogu ljudi da budu po zatvorima, sudbina, život, možda je tako trebalo… Kakvih ima, to je sudbina, ali ja ne pričam o njegovoj prošlosti, ni šta je radio, samo znamo da je bio po zatvorima, drugo ne znam. Ali u rijalitiju, svaka mu je, brate, na mestu! Neka misli ko šta hoće, to je moje mišljenje. Prvo je pedantan, a onda kaže svima sve kako bih i ja. Kad mu neko stane na žulj, on je iskren, kad se pomire, razuman je. Meni je on prva liga! Naučio je i u zatvoru i u životu, nije gubio vreme – rekla je pevačica za SCANDAL! i dodala da je za pohvalu to što je Golubović toliko posvećen supruzi Ivani.

– Nije propalitet, on poštuje svoju ženu. Neće da izgubi porodicu zarad rijalitija, svaka mu čast! Neko tamo gazi preko mrtvih, ali on misli unapred. Ko nije problem, a ima samo 100 dinara dnevno, neće nikad biti problem. A ko jeste problem, a zarađuje brdo para, uvek će biti problem. Važna je sredina i to je to! Niko nije cvećka, pa ja sam bila ljubavnica, to sam uvek pričala javno. Niko me nije ni pitao, niti je neko znao za tu vezu, čak ni novinari. Sama sam sve ispričala, to je život. Pa šta ću, ko ga j*be! A neke tamo kao ne rade to… Neka radi ko šta hoće, ja nisam cvećka, i ne dao Bog da sam cvećka, ja ne volim takve ljude iskrena je bila Zlata.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!