Zlatanova čestitka za Božić
Svet

December 26, 2022 11:44

By

Mihin kum otkrio istinu o Zlatanu, a onda je fudbaler jednim potezom ponovo razbesneo javnost FOTO

Zlatanova čestitka za Božić razbesnela je mnoge

Zlatan Ibrahimović danima je bio u nemilosti medija zbog nedolaska na sahranu Siniše Mihajlovića.

Sve to izazvalo je pismo Mihinog brata koji je u njemu napisao da su ga mnogi kojima je Siniša pomogao razočarali, a svi su u tim rečima prepoznali Zlatana, koji je tokom Mihine sahrane bio u Kataru.

Pročitajte: Mihin brat je besan, ovo je njegovo otvoreno pismo

Instagram

– Zahvaljujemo se čak i onima koje je moj brat smatrao velikim prijateljima i učestvovao u stvaranju njihovih karijera, a koji se nisu pojavili na sahrani niti izjavili saučešće porodici. Njima na čast – napisao je Dražen Mihajlović.

Međutim, da se reči Sinišinog brata nisu odnosile na Ibrahimovića bilo je jasno već posle nekoliko dana, kada je za medije progovorio Sinišin kum Miroslav Tanjga.

Pročitajte: Mihina porodica proslavila Božić – Tuga na Arijaninom licu se ne može sakriti, a svaka njena reč govori koliko ga je volela FOTO

Instagram

– Neki igrači s kojima je Miha imao “konflikte”, najviše su brinuli i zvali. I to, ne iz kurtoazije, nego su se interesovali za čoveka koga su mnogo cenili. Bio sam često u kontaktu sa Zlatanom Ibrahimovićem, Ademom Ljajićem… zvali su redovno igrači s kojima je sarađivao, Kolarov, Ivanović… da ne nabrajam i ne propustim nekog. Jer, svi naši igrači i sportisti koji su ga poznavali su se ljudski interesovali. Takođe, veliku brigu pokazali su Italijani, igrači iz raznih zemalja koji su tamo nastupali. To je bila briga, ljubav i dokaz koliko je Miha bio veliki i koliko su ga voleli – rekao je Mihin kum i tako otkrio da Zlatan nikada nije zaboravio Sinišu, te da mu je zaista bio iskren prijatelj.

Zlatanova čestitka za Božić razbesnela javnost

Povodom medijskih optužbi da se provdio dok su sahranjivali njegovog prijatelja, Ibrahimović se nije oglašavao, ne želeći bilo šta da demantuje. Prva objava posle nekoliko dana tišine osvanula je juče, na njegovom Instagram profilu. I taman kad su prestale glasine o njemu, Ibrahimović je pronašao način da ponovo razbesni javnost.

– Srećan Božić vama i vašim suprugama! Ćao – napisao je Ibrahimović uz fotografiju svog nagog tela.

Pročitajte: Zlatane, crveni karton – Ibrahimović se smeje na prozivke Mihinog brata, Sinišina sahrana nije bila prioritet 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

I ovog puta je Zlatanova čestitka za Božić razbesnela javnost. Poznato je da slavni fudbaler svake godine pronađe način da na ne baš prikladan način katoličkim vernicima čestita praznike. Prošle godine to je učinio čestitkom pokazujući srednji prst.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM