Brena i Boba
Scandal

1 Januara, 2021 19:00

ZLO OD ŽENE! Pevačica ŠIRI PRIČE da Boba TUČE Brenu?!?

Kako SCANDAL! saznaje, jedna zla pevačica koja godinama ne može da vidi očima Lepu Brenu i Bobu Živojinovića, poludela je kada ih je videla koliko su srećni!

Zlo od žene! Prijavljivala je Bobu Socijalnoj službi!

Naime, Brena i Boba su nedavno proslavili 29 godina braka! To su svi mediji preneli i pomenuta pevačica je to videla, pa je, kako saznajemo, ponovo najavila da neće stati dok ih ne uništi!
Ta žena je već pokušavala da napakosti Breni. Prijavljivala je Bobu Socijalnoj službi i lažno ga optužila da navodno bije Benu, a puštala je u medije i lažne priče kako on vara pevačicu, međutim, nikad nije uspela da im poljulja brak i na neko vreme se smirila – objašnjava izvor.

Boba i Brena 2

 Ima slike na kojima je Boba sa drugim ženama!

Sad se opet pomamila videvši ih kako su srećni i ispunjeni. Oboje su sijali tog 7. decembra kada su slavili godišnjicu svoje duge ljubavi, a to zlobnima bode oči, posebno ovoj ženi koja nema nameru da se smiri! Već je najavila kako će da pušta neke slike na kojima je navodno Boba sa nekim ženama i da će da ispriča za medije kojekakve skandale koji se navodno tiču Brene i Bobe, ali ona sve to montira i izmišlja jer se i ranije dokazivalo da je sve što dostavlja medijima, a tiče se Brene i Bobe, lažno. Uostalom, sve i da ima neke slike na kojima je Boba u provodu… Pa opšte je poznato da su i on i Brena društveni, da stalno izlaze i druže se sa mnogim generacijama. Pre korone Boba je redovno išao sa sinovima u provod i to nikome nije strano, niti je čudno. Naravno, od toga svako može da konstruiše priče, ali fakat je da su Brena i Boba srećni i zadovoljni i da nikad nisu imali probleme u braku, pa i ako se nešto pojavi, svima će biti jasno da je to maslo zle pevačice – završava izvor za SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL