Novi dečko Marine Gagić
Scandal

September 8, 2021 18:00

By

Zlobnici planiraju slučajan SUSRET Marine i Barbare! Žele da izazovu INCIDENT!

Od kada mediji prenose da se Barbara Bobak uselila u kuću Darka Lazića u Brestaču, mnogi očekuju da se desi okršaj između nje i Darkove bivše verenice Marine Gagić!

Planiran susret Marine i Barbare!

Barbara nije stalno kod Darka, ali je prenela neke svoje stvari kako bi mogla i tu da boravi s vremena na vreme – otkrivaju dalji rođaci Darka Lazića za Scandal! i dodaju:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

Mnogo je napeto od kada je ona tu. Po Brestaču se sve više priča da neki zlobnici imaju u planu da nameste tajni susret Marine i Barbare jer se očekuje haos, tačnije, idu na to da se njih dve javno pobiju, ma strašno šta se sve priča i nagađa po selu! Marina je na svoj Instagram okačila poslovicu da bi i ona mogla da bude zla i da bi svašta mogla da uradi, ali je naglasila da neće! Njoj je sada samo dete bitno. I sigurno da je tako, ali opet… Ako stvarno nameste da se njih dve sretnu, može da bude napeto. Ipak tu emocije igraju glavnu ulogu i Marina je povređena, ali mi verujemo da bi se ona suzdržala i da ne bi dozvolila sebi da se javno obračunava sa Barbarom – zaključuju rođaci.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ