Milan Marić raskinuo
Scandal

25 Oktobra, 2021 19:00

Zlobnici udarili na Milana Marića zbog Tome! „Šta ti je trebalo da SNIMAŠ FILM o alkosu”

Glumac Milan Marić doživeo je veliki uspeh nakon što je igrao Tomu Zdravkovića u spektaklu Toma koji danima puni bioskope!

Zlobnici udarili na Milana Marića!

Međutim, i ovog puta našli su se dušebrižnici koji napadaju i film, i glumca: Nije ti ovo trebalo?! Šta ti ima da promovišeš tog alkoholičara i propaliteta?! On je bio samo kockar i ništa više, samo su neki od komentara koji osvanu na mrežama i po forumima čim se započne neka diskusija o ovom filmu koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milan Maric (@eugensmesni)

Pojedini ne shvataju da je umetnost jako teška, te da je Toma bio boem, čovek je bio satkan od najtananijih emocija, duša jedna emotivna. Nije lepo što sad neki pljuju mrtvog čoveka i udaraju na Milana koji je svoj posao odradio majstorski – započinje izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milan Maric (@eugensmesni)

Sreća pa je više dobrog sveta koji brani i Marića, i uspomenu na Tomu koji je bio i ostao legenda. Obrazovani i blagonakloni razumeju šta je duša i šta je umetnost i jasno im je koliko je Toma doprineo muzici. Dobro je da se ni Milan ni drugi glumci ne obaziru na te komentare i gluposti. O tome piše samo pet odsto Srbije, to su oni dokoni i zli, pa udaraju na uspešne. Sramota, kakav crni alkoholičar, čovek je bio umetnik parenkselans, kakav je uostalom i Milan – zaključio je izvor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ