Scandal

27 Decembra, 2021 17:10

Zna znanje Dalila! Dejan joj ponovo jede iz ruke! Njegova majka pred nervnim slomom!

Dalila i Dejan Dragojević se trenutno ponašaju kao da raskida među njima nikada nije ni bilo.

Zna znanje Dalila!

Naime, oni su danas zaspali i tako zagrljeni ležali duže vreme. Da li je ovo dokaz da je turbulentan period iza njih i da su konačno sve prevazišli ostaje nam da vidimo.

Dok bivši supružnici uživaju, bivši zadrugar tvrdi da je Dejan odjednom postao tako „mekan“ zato što mu je Dalila nešto sipala u kafu i bajala. Ako je suditi po komentarima po društvenim mrežama, istog su mišljenja i gledaoci Zadruge. Jedan od komentara bio je i „Zna znanje Lilika“, koji je aludirao na to da Dalila zna nešto bolje od ostalih žena, dok joj Dejan ponovo jede iz ruke.

Za to vreme, kako tvrdi izvor blizak porodici Dragojević, njegova majka je na ivici nervnog sloma.

biljana dragojevic

Printscreen

Bilja je očajna, po ceo dan plače. Ne može da veruje šta gleda šta Dejan radi od svog života. Sve je sigurnija da su u celu priču umešane neke nečiste sile i da mu neko radi o glavi. Ne zna kako da mu pomogne, zvala je tamo neke ljude da ih pita da mu uvedu popa, a da niko ne vidi, plaši se da su ga neki đavoli obuzeli. Nije joj jasno kako je mogao da gleda sopstvenu ženu u krevetu s drugim, ta ista Dalila ga je pljuvala, vređala, gađala s čim je stigla i sad je ljubi. Svi su zatečeni i zgroženi. Nadaju se da će za Novu godinu ući u ‘Zadrugu’ da probaju da mu otvore oči. Ona je ovog puta odlučila da ne diže ruke od svog deteta i da se nada da će on vremenom shvatiti neke stvari, slednja šansa da ga izvuče iz tog braka u kom tone sve dublje i dublje.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN