Star

11 Septembra, 2021 19:00

Zoki Šumadinac ima veliki ZDRAVSTVENI problem! U Zadruzi će biti pod NADZOROM!

Zoki Šumadinac posle dve godine odlučio je ponovo da uđe u Zadrugu i bori se za novac koji mu je neophodan. Iako ima srčanih problema i pije jaku terapiju, Zoki razmišlja pozitivno i nada se da ovoga puta neće padati u nesvest, te da neće završiti u bolnici.

Zoki Šumadinac ima zdravstvenih problema!

Ja imam veliki zdravstveni problem, zbog srčanih problema mi je ugrađen pesmejker i na terapiji sam. U rijalitiju ću sve vreme biti na lekovima jer ne smem da rizikujem. Samo se nadam da neću imati napade kao prošli put, da neću da padam u nesvest i da umesto da se borim u rijalitiju ležim po bolnicama. To me mnogo plaši, inače ovako sam spreman da pravim šou, što ljudi i očekuju od mene – rekao je Zoki za Star neposredno pred ulazak u Zadrugu i objasnio da Janjuša neće napadati, ali da će mu pomoći da se urazumi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Janjuš i ja smo ostali u dobrim odnosima, poštujem ga. On se malo pogubio i zagubio sa Majom Marinković, a ja sam zacrtao da mu pomognem da se vrati na pravi put. On je već izgrađena rijaliti zvezda, ali neću bežati od njega. Vrlo sam raspoložen za širenje ljubavi i energije sa njim. Ako me prihvati super, ako ne, reći ću mu samo doviđenja. Ja sam veći drug sa Majom Marinković, pa će mi biti jako teško da balansiram između njih dvoje. Nadam se da ću uspeti da ih izbalansiram. Biću tamo kao Majin savetnik – otkrio je kratko Zoki i objasnio koga priželjkuje za crnim stolom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saška Karan | Scandal Majstor (@saskakaran)

Najviše želim da uđe Saška Karan, e to je onda šou program. Mislim da bi se ja i ona super uklopili i da bi pravili šou tamo. Sve se nadam da će ući malo kasnije, jer će mi bez nje biti mnogo dosadno i monotono – izjavio je Šumadinac.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: E-STOCK