Scandal

18 Oktobra, 2021 20:00

Zoki Šumadinac RASKRINKAO Dalilu! Ima DOKAZE da je varala Dejana! (VIDEO)

Bivši zadrugar Zoki Šumadinac pojavio se u Šimanovcima kao podrška prijatelju Davoru Laziću, a tom prilikom je prokomentarisao i aktuelna dešavanja u Beloj kući.

Zoki Šumadinac raskrinkao Dalilu!

Zoki je šokirao sve u studiju kada se osvrnuo na odnos Dalile i Dejana Dragojevića i otkrio da ima dokaze da je Dalila pre Zadruge varala muža.

Ja sam i te kako primetio poglede, imam mnogo toga da kažem što se tiče Dalile, ali i za druge takmičare. Dobio sam privatne snimke. Što se Dalile tiče, imam sveže informacije iz Sarajeva o njoj. Ovo je počela kao neka igrica Dalile i Dejana, Car je simpatičan, krenuli su kako su krenuli. Ali on je šarmantan, baš je Daliline građe. Ona je bacila simpatije. Da je ona sigurna u Cara, već bi ostavila Dejana – počeo je priču Zoki, pa nastavio:

Imam poruke gde piše da je ona bila prošle godine u vezi sa jednim tipom iz Sarajeva. To sam dobio od troje, četvoro, čak sam zvao tamo nekog. Tom tipu je obećala da će se razvesti, ne mogu da kažem čime se bavi, bavi se nečim. Čim ne kažem ime, javna je ličnost u pitanju. Ima porodicu. Urednica časopisa za koji radim je slikala neke stvari i poslala… Video sam samo jednu poruku, ostale ako budu potrebne… Ne volim sve da otkrivam odmah – zaključio je Šumadinac.

FOTO: RAJKO RISTIĆ