Lazar Čolić Zola
Svet

13 Novembra, 2021 13:00

Zola TERA Miljanu da se LEČI! Samo pod lekovim oseća da je Željko njeno dete!

Lazar Čolić Zola nervira se što Miljana Kulić ne pije lekove redovno kako su joj psihijatri prepisali. On je lično sa njom išao kod lekara i bio prisutan kada su joj odredili terapiju, ali sad ne može da je natera da se svega toga pridržava.

Zola TERA Miljanu da se LEČI!

Miljana ne sme bukvalno ni jednu tabletu da preskoči. Jedino tako može da ima normalan osećaj prema porodici i sinu. Skoro mi je rekla da je tek sada počela Željka da doživljava i oseća kao svoje dete – ispričao je
Zola.

On je i pre ulaska u „Zadrugu“ pokušavao da joj pomogne i vodio je kod psihijatra koji je i njemu pomogao:

Miljana i dalje ima psihičke probleme, nije se izborila sa njima, niti je uspela da ih izleči. Samo ja znam kako se noću na svakih pola sata budi iz sna, trza, ima košmare… To je neka skroz čudna, teška priča. Ja sam sve vreme bio uz nju. Išao sam sa njom i kod lekara, slušao šta pričaju, kako je savetuju. Ona mora da vodi računa o svemu i zato sam se i udubio u tu priču, hoću da joj pomognem, da konačno uspe da se izbori sa svim problemima. Ali, mora da bude baš ozbiljna u celoj ovoj priči, nema preskakanja lekova jer će sve da se vrati na početak. Zato se baš bojim da jednog dana ne krene sve po starom da radi. Verujem da je Mariji i Siniši baš teško. Nebitno kakav odnos ja imam sa njima, ali ne bih voleo da sam u njihovoj koži – rekao je Zola.

Baš zato što su oboje bili na terapiji, on letos nije hteo da Miljana malog Željka dovede u Derventu, jer kako kaže, dete se boji Miljane i vrišti kada je sa njom, a on to nije mogao da trpi jer se plašio šta može da se desi.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET