Zola trovao Miljanu
Svet

17 Decembra, 2021 13:00

Zola TROVAO Miljanu Kulić! Stavljao joj lekove u hranu!

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija „Zadruga“ nakon što je fizički napala Lazara Čolića Zolu.

Zola TROVAO Miljanu!

Sada se za SVET oglasio njegov prijatelj, koji tvrdi kako je Zola Miljanu navodno kljukao lekovima za smirenje bez njenog znanja.

Lazar je u više na vrata govorio kako je Miljani želeo da pomogne, kako ona nije htela da pije terapiju i da je vodio kod nekog psihijatra u Doboju. To je sve istina, ali istina je i da ju je, u trenucima njenog nervnog rastrojstva, trovao lekom. Umeo je da joj stavi u hranu mnogo veću dozu od preporučene kako bi je smirio. Plašio se na šta je sve spremna i onda je iz tog straha radio nešto što zaista nije lepo. – objasino je Zolin prijatelj za SVET i dodao:

zola

Bojan Vuković

Miljana jeste bolesnik kome je prepisana terapija, ali nije u redu da je neko truje bez njenog znanja. Njemu je najviše smetalo što je ona izbegavala da koristi terapiju kada dođe kod njega u Derventu, jer ako popije lekove, onda ne može da pije alkohol. Zola je znao da ona kad popije pravi haos, ali trebao mu je novac pa je sve trepeo. Siguran sam da je Marija znala šta on radi i da je upozoravala ćerku, ali Miljana njega ludo voli i spremna je na sve da bude sa njim, pa čak i na to da je drogira lekovima.