Zdravlje Miljane Kulić
drama

2 Jula, 2022 16:00

Zolina majka šalje Mariji i Miljani policiju na vrata: Čini sve da sačuva sinu život

Zolina majka saznala sa Miljanin pakleni plan

Miljana Kulić došla je na ideju da unajmi nekoliko kršnih momaka koji će Lazara Čolića Zolu naučiti pameti po izlasku iz rijalitija. Za pakleni plan Kulićeva je, navodno spremila 3.500 evra, ali sve je saznala Zolina majke Bosa koja ne može da se povrati od šoka.

Zolina majka šalje Mariji i Miljani policiju na vrata

– Žena je pretrnula od straha, verujte mi umreće od brige. Kako se bliži kraj rijalitija, ne može ni da spava, boji se šta će Miljana učiniti. Miljana je bolesna, ne preza ni od čega, pa šta mislite da će mu ti momci koje je unajmila uradili? Bosa se boji da će ga prebiti na mrtvo ime, žena kuka na sav glas da joj neko spasi sina, dosta joj je svih Kulića. Ona je tužila Miljanu kada ga je napala štiklom, ali to njoj očigledno nije bilo dovoljno. Svako normalan bi se uplašio za dete, ja ne znam šta bih učinila da mog sina neko tako proganja. Zolu svi u komšiluku volimo, uvek se javi kada prođe ulicom, zastane, popriča. Kulturan je dečko. Ne znam šta mu je i trebalo da se petlja sa Miljanom. Nije moje
da sudim, al vidi se da njoj treba ozbiljna pomoć – priča Bosina komšinica i kaže da je krajnje vreme da Miljani policija zakuca na vrata i da konačno odgovaraju za sve.

Pročitajte: Miljana je spremna na sve -m Platila opasne momke da posle Zadruge prebiju Zolu?

zolina majka

Rajko Ristić

Miljana se navodno poverila dečku Nenadu Macanoviću Bebici, ali i roditeljima Mariji i Siniši i ispričala im je šta planira da uradi. Oni pokušavaju da je ubede da ništa ne čini i da se mane ćorava posla, ali džaba. Marija je digla ruke i sada brine samo o sebi.

– Odlučila sam da se povučem iz javnosti, ne mogu više da se nerviram. Neka svako gleda svoj život. Neću da dajem nikakve izjave – kratko je rekla za Svet.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ