Star

18 Decembra, 2020 19:00

Zolina majka završila u HITNOJ! Ovo neće OPROSTITI SINU!

Lazar Čolić Zola mnogo je potresao svoju majku Bosu jer je javno rekao da nije spreman da bude otac i podržao je da ode na kiretažu! Bosu je to, kako saznajemo, i te kako deprimiralo, pa je išla u hitnu da je smire!

Završila u hitnoj kad je saznala da je opet izgubila unuče!

Naime, Bosa nije mogla da veruje da se on koji je bio svedok koliko se ona žrtvovala kao samohrana majka tek tako odriče deteta!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели mixy i zola 💑💏💓💕💞💗💖 (@miljanaizola)

Bosa je poludela, čak je zvala i Kuliće u Niš da vidi sa njima šta da rade i da li mogu da spreče Miljanu da ode na kiretažu, ali oni neće da pričaju sa njom. Ogorčeni su na Zolu, a posebno na Miljanu koja mu se toliko puta vraćala. Bukvalno su ženi zalupili slušalicu i rekli joj da ih više ne uznemirava. Marija je počela da se dere i viče u slušalicu i zapretila je Siniši da se više ne javlja na telefon. A Bosi je poručila da će da je prijavi za uznemiravanje. Ona je u šoku, sama prolazi kroz sve ovo u Derventi – objašnjava Bosina komšinica za STAR i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILJANA KULIĆ OFFICIAL ️ (@miljana_kulic_)

Taman je mislila da su se Zola i Miljana pomirili i da će konačno izgurati jer im je dete na putu. Miljani je ovo treća kiretaža i lekari su joj rekli da možda više neće moći da rađa. Bisa je slomljena, više ne želi ni telefonski razgovor sa sinom, jer je mnogo ljuta na njega i njegov stav o deci iako je u poslednjem trenutku videla da je plakao i da mu je bilo žao što se Miljana otarasila bebe – završava komšinica iz Dervente.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR