Star

2 Januara, 2021 15:08

Zorica BESNA! „Darko neće da mi se javi, plaši se da ću mu tražiti PARE koje mi DUGUJE!”

Zorica Marković puna dva meseca nije izašla iz svoje kuće u Jajincima! Pošto ima tri bajpasa ne sme da rizikuje, pa beži od korone kao đavo od krsta. Srećom, ima para u šteku, pa za nju nema zime! Renoviranje kuće je konačno završeno, a kako kaže, kad bi joj svi dužnici vratili sve dugve, ne bi morala uopšte da se sekira.

Darko neće da se javi Zorici zbog duga?

Uglavnom ne pričam javno ko mi sve duguje pare. Rekla sam samo za Darka Lazića jer je ostao dužan u mojoj kafani u periodu kada je mnogo zarađivao, mnogo imao i mnogo trošio po žurkama i veseljima. Obećao je da će vratiti i od tada se više nije ni pojavio, niti mi se javio. OK, svašta mu se u međuvremenu izdešavalo. Nisam išla na sahranu kod njegovog oca jer ne izlazim nigde. Vidim da je Darku jako teško, nemam ni hrabrosti sada da ga pozovem, jer ne znam šta bih mu rekla i kako bih ga utešila. Poslala sam mu poruku i izjavila saučešće. Vidim da je primio i pročitao, ali ništa nije odgovorio. Ko zna, možda misli da ga jurim za dug – rekla nam je pevačica, ali nije želela da komentariše skupocenu dekoraciju u Darkovoj novoj vili u Brestaču.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Ja se nadam da će Darko vratiti te pare. Ne znam kome sve sada duguje. Bitno da ostanemo zdravi i živi, a dug će valjda jednog dana vratiti. Nećemo umreti od gladi, ali mi je degutantno što pojedini pevači pričaju koliko zarađuju i koliko troše na život, pokazuju svoj dom u ova teška vremena. OK, imaju nekretnine, sve to košta, ali ćuti i gledaj svoja posla – završava Zorica za STAR.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR