scandal

29 Februar, 2020 12:00

Zorica Brunclik napisala TESTAMENT – Podelila nekretnine, zlato i ostale dragocenosti OVAKO!

Od kada je izgubila kuma i velikog prijatelja i kolegu Šabana Šaulića, a odmah za njim i rođenog brata, Zorica Brunclik sve više razmišlja o starosti i neminovnom kraju života, pa je rešila da napiše testament! Ona iz tri braka ima troje dece i četvrto iz vanbračne zajednice i smatra da sva deca treba da dobiju nasledstvo ni po babu ni po stričevima, a sa tim se čak i Kemiš slaže!

– Zorica je sela i rekla Miroljubu da moraju pod hitno da reše pitanje testamenta jer hoće da ode na onaj svet mirna i spokojna. Kemiš je prvo opomenuo u smislu Aman, ženo, šta te spopalo, kakvo crno umiranje, a onda je seo i sam razmislio. Ubrzo je shvatio da je Zorica Brunclik u pravu i da to zaista treba što pre da urade – objašnjava izvor za Vip Exkluziv i dodaje:

PROŠIRUJU BIZNIS: Brena i Saša ULAŽU NOVAC u nove POSLOVE! EVO čime će se baviti ubuduće

Dara Bubamara priznala šta voli da joj muškarci rade! A OVO je njena neostvarena želja!

JANJUŠ NAPUSTIO ZADRUGU! Posle TUČE sa Mensurom i POVREDE Mine PRODUKCIJA DONELA ODLUKU (VIDEO)

– Iako su Zorica i Kemiš zajedno u braku najviše stekli i to bi sve trebalo da nasledi njihova zajednička ćerka Zlata, oboje su se složili da sva deca treba da dobiju podjednako. Lepo su popisali svu ušteđevinu, nekretnine, zlato, umetnine, vredne satove i druge dragocenosti i stavili to na papir. Zorica nije zaboravila ni na svoju ćerku Mariju koja je udata u selu nadomak Obrenovca, i s kojom nije u bliskim odnosima jer je Marija sama tako odlučila. Čak će i ona, kada za to dođe vreme, dobiti svoj deo i sa tim se i Kemiš slaže i podržava Zoricu – završava izvor.

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen