Star

4 Marta, 2021 12:00

Zorica Brunclik ŠOKIRALA izjavom: „Kemiš i ja planiramo PETO DETE!”

Folk zvezda Zorica Brunclik nedavno se vakcinisala, a na pitanje zbog čega se premišljala da li da to uradi, imala je zanimljiv odgovor.

Zorica šokirala izjavom!

Naime, pevačica je na samom početku otkrila šta se dešava sa njenim koncertom zakazanim za 21. april u Sava centru, a potom se dotakla vakcine protiv korona virusa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

Odlučili smo se za Sava centar, tri puta smo pomerali datum. Iskreno se nadam da će 21. april ponovo biti u opticaju i ove godine – rekla je pevačica za Objektiv i otkrila zbog čega je razmišljala da li da se vakciniše ili ne:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

Miroljub i ja smo dugo razmišljali da li da se vakcinišemo, jer kažu da se to odražava na plodnost, a mi smo planirali još jedno dete, međutim, đavo je odneo šalu i mi smo se vakcinisali da bismo sebe zaštitili, a i zbog toga što korona najgore može da se odrazi na plod ukoliko niste vakcinisani (smeh). Onda smo rekli: ‘Ipak imamo četvoro dece, ako se desi, desiće se!’. Ja sam najbolja baba riba na estradi! Šta bi nam falilo da imamo još jedno dete? – istakla je pevačica.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ