svet

16 Marta, 2020 20:00

Zorica Brunclik u jeku borbe protiv korona virusa uputila emotivnu poruku! Morala da se odluči na OVAJ korak!

Zorica Brunclik pomera datum koncerta za 28. oktobar!

Pandemija korona virusa koja je zahvatila svet zaustavila je sve planove i u našoj zemlji, a među onima koji su se prvi obratili narodu nakon uvođenja vanrednog stanja je i folk zvezda Zorica Brunclik. Najtiražnija pevačica u istoriji poslala je emotivnu poruku svim ljudima na ovim prostorima i podsetila ih na značaj očuvanja prisebnosti, istovremeno obavestivši sve one koji vole njenu muziku da će svoj koncert pomeriti za 28. oktobar ove godine.

Prenosimo poruku u celosti:

45 godina je kako se družimo…
Zajedno smo delili dobro i zlo. Pevali smo na mostovima dok su nas zasipali bombama, ali i na trgovima slaveći praznike i uspehe naših sportista. Pesmom smo ispraćali stare i dočekivali nove godine nadajuci se boljem, srca punih lepih želja jedni za druge, ali smo i zajedno tugovali, ne štedeći suze, kada smo ispraćali neke drage ljude koji su svojim prisustvom obeležili naše živote. Bila sam tu za vas u vreme kada ste se veselili, venčavali, krstili, napredovali u životu i karijeri, a jos više kada su nas zadesile poplave, ratovi, izbegličke kolone, zemljotresi, dajući sve da na sebe preuzmem makar mali deo vaše muke.

Baš zato, sa ushićenjem sam očekivala naše druženje na kome bi obeležili jubilej moje karijere i još jednom podelili sve lepe emocije i otpevali sve one pesme koje su nas tokom četiri i po decenije neraskidivo povezale.

View this post on Instagram

Voli vas vaša Zorica❣

A post shared by Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official) on

Na moju neizmernu žalost, i mimo bilo čije kontrole, pandemija korona virusa koja se nadvila nad svetom, nije zaobišla ni našu zemlju, a moja želja da zbog mene niko nikada ne bude doveden u bilo kakvu opasnost, navela me je da donesem odluku i koncert zakazan za 21 april odložimo za neko bolje vreme (28. oktobar).

Moje misli, i misli cele moje porodice, su sada najpre sa svima onima koji se bore sa ovom teškom zarazom, uz želju da je što lakše pobede, a moje molitve su sa svima vama koji živite na ovim prostorima. Molim se da ostanete zdravi, budete smireni i mudri, pratite sve instrukcije koje vam ovlašćena lica daju, da vodite računa pre svega o sebi, jer na taj način vodite računa i o svima ostalima…

Kupite SCANDAL! ŠOK: Otkrivamo KO NA ESTRADI IMA KORONA VIRUS! KARIĆ I ANA KORAĆ KRIJU ISTINU OD DAVIDA! Biznismen iz Surčina: ZBOG RADE SAM OSTAVIO ŽENU I DECU! (VIDEO)

SAMO NA SVET.RS! Kako se estrada BORI protiv KORONE! Jami kašlje, malaksala, ne ustaje iz kreveta! Hitno se testirala i ne izlazi iz karantina!

Gavrić progovorio o STRAVIČNOM NASILJU koje je Anabela preživela! “Životi su u pitanju!”

Moje molitve su i uz starije građane koji su i najugroženiji, uz želju da sačuvaju prisebnost i ne izlažu se bilo kakvom nepotrebnom riziku, a narocito uz državne službe i zdravstvene radnike koji su uvek do sada učinili sve da obezbede red, mir i da pomognu ljudima koji pate, i sigurna sam da će to i ovoga puta učiniti.

Ovaj narod je tokom teške i burne istorije mnogo puta pokazao da je najjači kada je najteže, i da ga pre svega krasi samopožrtvovanje, disciplina, humanost i ljubav prema bližnjem svom. Sigurna sam da će tako biti i ovoga puta i da ćemo iz svega ovoga izaći kao pobednici. Ja ću dati sve od sebe da na svom primeru pokažem i svojim ponašanjem doprinesem tome.

A onda, kao i hiljadama puta dosad, čekaću vas da zajedno, pesmom, proslavimo!
Čuvajte se, molim vas.
Voli vas, uvek i zauvek vaša Zorica – napisala je je folk zvezda a njena objava na društvenim mrežama izazvala je brojne emotivne reakcije i poruke zahvalnosti i podrške od pratilaca.

AUTOR: Svet

FOTO: Youtube Printscreen