Star

22 Decembra, 2020 23:00

Zorica i Kemiš u svađi! Pala u DEPRESIJU zbog odloženog koncerta!

Zorica Brunclik morala je po treći put da odloži koncert u Sava centru kojim je planirala da obeleži 45 godina karijere. Prvobitno je planirano da se jubilej obeleži 21. aprila, ali zbog odluke Vlade Republike Srbije o ograničenom broju ljudi u zatvorenom prostoru, koncert je najpre pomeren za 28. oktobar, a zatim je zakazan za 29. decembar.

Pala u depresiju zbog odloženog koncerta

Međutim, i taj datum je otkazan, zbog čega je pevačica na ivici nerava. I dok je ona u depresiji jer ništa nije kako je planirala, njen suprug Kemiš pokušava da je uteši i da se našali sa njom kako bi joj olakšao, pa je predložio da se koncert pomeri za 21. april sledeće godine pod nazivom „Godina posle”, ali je to Zoricu samo još više iznerviralo!


Zorica se iskreno nadala da će se situacija krajem ove godine popraviti i da će moći da uživa sa svojom publikom, ali kako ništa nije kako treba, koncert se odlaže do daljeg. Pod ozbiljnim je stresom zbog svega. I oko koncerta i oko situacije sa koronom, već nekoliko meseci Kemiš i ona su u kući, retko kada idu negde jer se čuvaju virusa i onda je očekivano da je situacija napeta. Dok Kemiš pokušava da bude optimističan i da je uveri da će biti sve kako treba, pa se čak i šali sa njom na račun koncerta, nju sve to ljuti! Znaju u poslednje vreme da se posvađaju da sve pršti iako to na njih ne liči. Ali toliko godina su zajedno i vole se, pa se brzo i pomire – kaže izvor za STAR, a Kemiš je objasnio koja opcija je najbolja:

Ja kažem da je najbolje da koncert bude 21. aprila pošto je to bio privobitni datum i da se zove ‘Godina posle!’ Optimizam je tu, mi smo raspoloženi za koncert, ali čekamo pravo vreme kada niko neće biti ugrožen – izjavio je Kemiš za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR