Zorica Markovic
Star

20 Oktobra, 2021 18:00

Zorica Marković doživela NEPRIJATNOST od sina Snežane Đurišić! Evo šta joj je uradio!

Sin Snežane Đurišić nedavno je svratio u kafanu Zorice Marković, a kako pevačica ističe, Marko se pojavio u društvu prijatelja i zadržao se svega pola sata.

Zorica Marković doživela neprijatnost!

Snežanin sin Marko je bio nedavno kod mene u kafani, svratio uveče sa jednim drugom na piće i na muziku. Odmah sam mu prišla i ponudila da ga častim pićem, ali nije hteo. Dečko pije samo gazirani sok. Ja njega mnogo volim i dugo ga znam – rekla je Zorica za Star i dodala:

Sećam se nekih turneja i koncerata u Sava centru kada ga je Sneška dovodila. Imao je možda neke četiri godine kada je u garderobi hteo da mi uzme neku šminku da se igra, a ja mu nisam dala. Tada mi je tako zveknuo šamarčinu da ću to pamtiti ceo život. Ja sam se folirala da plačem, a on mi se smejao, kasnije mu je bilo žao što me je udario. A Snežana je odmah rekla: „Marko šta to radiš teta Zorici!‘ Posle se i ona smejala – zaključila je pevačica.

A šta je Zorica Marković još ispričala o Snežinom sinu i kakvo mišljenje ima o Đurišićki pročitajte u novom broju tabloida Star.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ