zorica marković
Pale maske

4 Juna, 2022 18:00

Zorica Marković otkriva: Dalila i Dejan imaju dogovor, mire se posle Zadruge

Zorica Marković bila je specijalni gost u “Zadruzi” na zajedničkoj svadbi dva para: Dalile Mujić i Filipa Cara, i Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić. Iako prati rijaliti kaže da su joj neke stvari mnogo jasnije kada je sve uživo videla.

Zorica Marković otkrila Dalilinu i Dejanovu tajnu

– Ja sam iznenađena. Car je bio u daunu, tu je, a nije tu. Prišla sam mu, da ga zezam kroz pesmu, međutim, čovek pogubljen. Tu je fizički, ali psihički jok. Dalila glumi za sve pare, tako da je bila na nivou zadatka. To što je uradila Dejanu je odvratno, a uživela se u ulogu kao da je pravo venčanje. Šta će biti sa njima ja ne znam, ali i dalje mislim, tvrdim da će ona i Dejan opet biti zajedno posle rijalitija.. Ona je sa njim pre Cara imala razgovor kod bazena u šiframa koje sam ja čula, ispratila. Tu mi je sve ličilo na dogovor, ali se onda malo previše zavozala sa Filipom. I sve mi miriše na njihovo pomirenje, odnosno da će da nastave tamo gde su stali, a kad ih narod bude napao ili možda pljuvao, reći će da se vole i da je to jače od njih. I šta im možeš? Uostalom,  krenuće nova “Zadruga”, novi likovi, priče i sve će ovo brzo da se zaboravi – kaže bivša zadrugarka i dodaje:

Pročitajte: Zorica Marković oplela po dečku Snežane Đurišić: „Udao se, a priča se da je švaler!“

zorica marković otkrila

Ivan Vučićević

– Njih dvoje su odvratni u paru, nisko udaraju, kao kombinacija su katastrofa, i verujem da će opet biti zajedno. Tamo gde su pre bili, u “Parovima” videli su da taj sistem ne funkcioniše u “Zadruzi” pa su sad našli kako da budu bitni.  Ona igra igru do kraja. Biće jedan jedan, uzeće pare, nosili su program njh dvoje, zaslužili su da uzmu lovu za sve to. Glume solidno. Pod parolom ljudi, mi se volimo. Ako ne budem u pravu, i to me briga, ali tako mi sve deluje. Možda sam ja luda, ali na kraju priče će njih dvoje ipak da se spoje, a narod naivan. Uživi se u tu priču, veže se za njih, voli, podržava, ali mene da prave budalom ne mogu – zaključila je Zorica.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić