Svet

26 Jula, 2021 20:00

Zorica Marković otkrila: „Ceca i ja ćemo SKUĆITI Milicu Kemez”

Zorica Marković otkrila detalje razgovora sa Cecom!

Životna priča Milice Kemez rasplakala je Srbiju, a ni sada, pošto je kao drugoplasirana u „Zadruzi“ dobila montažnu kuću, problem nije rešen jer nema gde da je postavi. Zorica Marković ponudila je pomoć, a priključila se i Ceca Ražnatović.

Zorica Marković otkrila kakve planove ima za Milicu Kemez!

Čule smo se, devojci stvarno treba da se naspava, ona ne zna gde je, haos joj je u glavi. Treba ovih dana da sednemo i zajedno vidimo šta su joj prioriteti. Ja sam joj obezbedila lokal jer ona želi da nastavi sa frizerajem. Ako bude htela, daću joj novac za stan dok ne uspe da nađe taj plac i postavi kuću, pa će mi dati posle- kaže Zorica za Svet i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Kemez (@milicakemezofficial)

PROČITAJTE: Milica Kemez dobila MONTAŽNU KUĆU! Pogledajte kako izgleda! (FOTO)

-Ako ne uspemo da nađemo plac koji joj odgovara uskoro, rekla sam joj da može da dođe kod mene, ali njoj to ne bi bilo komotno, što je i razumljivo, treba devojci svoj mir. Naći ćemo joj neki stan ovde kod mene na Banjici, imam drugaricu koja se bavi nekretninama – kaže Markovićeva i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Ružno je mahati kada pomažeš ljudima, pa zato i ne volim da pričam na ovu temu. Uvek sam pomogla koliko sam i kome mogla, a i Ceca mi je na veče finala ‘Zadruge’ poslala poruku: ‘Ovoj devojci treba pomoći’. Svaka joj čast na tome i hvala joj. Pričale smo Ceca i ja, imala je nastupe u Crnoj Gori, njena ponuda je otvorena – zaključila je pevačica.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ