Svet

6 Jula, 2021 14:15

Zorica Marković razvezala jezik! Grand je čist RIJALITI PROGRAM!

Pevačica i bivša učesnica Zadruge, Zorica Marković razvezala je jezik i javno je potkačila članove žirija u „Zvezdama Granda“.

Zorica Marković isprozivala kolege!

Zorica Marković poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, što je i ovog puta dokazala. Ona je u nedavnom intervjuu ispričala kakvo mišljenje ima o kolegama sa estrade, a potom se osvrnula i na „Zvezde Granda”.

Tom prilikom je Zorica Marković razvezala jezik, te je popularno muzičko takmičenje uporedila sa rijaliti programom i otkrila zašto ne bi mogla da bude član žirija.

Zorica Marković razvezala jezik!

Što se „Granda“ tiče, to je čist rijaliti-program. Tamo žiri samo sedi i pljuje decu. Sad će reći da kudim žiri jer sam ljubomorna što me nisu zvali da žiriram, ali ja stvarno ne bih mogla da uništavam mladim ljudima snove. Dođu deca iz celog regiona s mnogo nade, a oni ih uništavaju i pričaju da su debeli. Vređaju decu i pričaju im da nikad ne mogu da budu zvezde. Što to da se radi? Žiri je još gori kad krene međusobno da se prepucava. Mi se u rijalitiju posvađamo, povadimo oči, ali sutradan pijemo kafu i nikome ne uzimamo parče hleba iz ruku – rekla je Zorica za Srpski telegraf.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ