Star

4 Oktobra, 2020 12:00

Zorica Marković SNIMA FILM o svom životu! „Biće to TEŠKA PRIČA!“

Zorica Marković uživa u svojoj kući u Jajincima i hvali se da ima ponude od producenata da snimi film o svom i te kako zanimljivom životu u kom bi naravno baš ona igrala glavnu ulogu!

Zorka: „U filmu će crno biti crno!“

„Ja godinama pišem knjigu o svom životu koju nikako da završim, jer imam, ne bogat, nego prebogat život u kome je crno – crno, a belo je stvarno belo. Kod mene je sve otvoreno i sve je rečeno bez uvijanja, zadrške i zaprške, bez bilo kakvog filovanja. Ta autobiografska knjiga bi mogla vrlo lako da se pretoči u film. Zvao bi se ‘Budi to što treba samo kada treba’“, kaže Zorica za STAR i otkriva da ćemo je uskoro gledati na filmskom platnu.

„Imam mnogo poziva da glumim, ja sam nešto već prihvatila, ali ne smem da pričam unapred jer su me zamolili da ćutim kako bi bilo iznenađenje. Imala sam dosta ponuda u poslednjih deset godina, ali mi se nisu dopale uloge. Ima dosta mladih i kvalitetnih glumaca i glumica i sramota je da se sad ja trpam i u taj glumački svet. Ipak su oni ljudi pozavršavali fakultete. Smatram da kada bi se neko ozbiljno pozabavio filmom o meni da bi to baš onako imalo težinu. Bio bi pandan ruskom filmu ‘Ostrvo’, koji je jako težak film. Mada snimiti film u današnje vreme je jako skupa igračka, sponzori obično ulažu u neke druge stvari, nikada u kvalitet. Ali videćemo…“, kaže Zoka za STAR.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR