Star

21 Novembra, 2020 14:00

Zorica: „Topčagićka strahuje da je ZABORAVLJENA! Njen potez je DEGUTANTAN, ali je zato svi zovu u emisije!“

Zorica Marković ne može da dođe sebi danima zbog koleginice Nade Topčagić koja pod stare dane kači svoje eksplicitne slike na Instagram.

Šokirana zbog Nadinih toples slika!

Kako je otkrila za STAR, ona se nikada nije slikala gologuza, ali izlaziti u javnost sa takvim fotografijama je po njoj strah od zaborava i povratak na javnu scenu.

– Ne znam šta Nada Topčagić radi i zašto je i iz kog razloga pustila u javnost svoju sliku u toplesu. Ja nju mnogo volim, ona je blesava i pozitivno luda, ali ne znam svrhu, namenu i cilj. OK, lepo je pokazati da je nekad bila lepa i mlada. Ako je htela da skrene pažnju ovom slikom u ovom nekom vakuumu gde se ništa ne dešava, da ne bi možda otišla u zaborav. Mada ona žena ima pesmetine i hitove, ali sada nema ni muzičkih emisija za pevače, pa ajde da skrene pažnju na taj neki način – rekla je Zorica i dodala:

– Ja ne mogu to da joj zamerim, jer je pozitivno luda. Ja takvu sliku nemam, ali i da imam, nikada to u ovim godinama ne bih objavljivala, ali svako ima pravo da radi šta hoće. Čujem da je ogovaraju, da je za neke ovaj njen potez degutantan. Svakako, izazvala je reakciju, odmah su je zvali na mnogobrojna snimanja koliko vidim – kaže za STAR Zoka koja je pre tri meseca završila snimanje filma čije je prikazivanje pod znakom pitanja zbog trenutne situacije.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR