Star

28 Oktobra, 2020 22:00

Zorica ulazi u Zadrugu! „Kijina mama je u ZAPEĆKU! Moraću da je PRODRMAM!“

Zorica Marković pakuje kofere i sprema se da se po četvrti put useli na imanje u Šimanovcima. A kako će se postaviti i ko joj je simpatičan, a ko dosadan otkrila je samo za STAR!

„Jovana će biti pod mojom zaštitom dok sam tamo!“

– Ne bih precizirala kada ću ući u Belu kuću, ali verujte mi da će mi mnogi biti zahvalni. Ja sam uvek bila na strani Kije Kockar jer je javno prevarena i razapeta, pa ću se sigurno družiti sa njenom majkom Nadicom koja je malo u zapećku. Deluje mi kao pametna žena koja ima šta da kaže, ali nema prostora od raznoraznih fanova koji su unutra i imaju ljubavnih problema. Kristijana poznajem odavno i mislim da ćemo se on i ja super slagati – započinje priču Zorica i otkriva nam ko treba da je se plaši, a u čiju zaštitu će ona da stane.

– Mnogo mi je žao ove devojčice Jovane, svi je napadaju, a ne deluje mi kao neka neobrazovana devojka, već kao vaspitana i  fina. Ma pomrsiće ona svima tamo konce, sačekajte, tek je počelo. To je jedna od retkih devojaka koju bih ja štitila tamo, a ovi što ulaze po sto puta i ništa ne pokažu su više dosadni, kaže Zoka i dodaje:

Bora i Milica Kemez totalno neinteresantni, Janjuš koji stalno obećava nešto i na kraju ništa ne ispuni. Minu Vrbaški bolje i da ne spominjem jer devojka nije ni ušla, a već je našla svoju žrtvu. Sanja mi je sva veštačka, a Miljana jadna misli da su joj svi konkurencija, pa napada bez povoda. Ja očekujem ozbiljne zaplete, jer je do sada sve ovo samo limunada od kada je Miki Đuričić izašao – kaže Zoka koja iz predostrožnosti nije išla na sahranu svog kolege Bore Drljače jer spada u rizičnu grupu zbog ugrađenog bajpasa i stentova.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/ E- STOCK