Zorica Brunclik
Scandal

31 Oktobra, 2021 16:00

Zoricu Brunclik krive za smrt rođenog brata! Umro je u bedi i NEMAŠTINI!

Zorica Brunclik imala je rođenog brata Ljubivoja koji je, nažalost, preminuo. Kako SCANDAL! saznaje, Zorica sa bratom nije bila u dobrim odnosima jer ju je krivio za to što nije napravio karijeru poput njene, što nema veze sa istinom. A još više je pogodio kada je u medije izneo  i n

Zoricu Brunclik krive za smrt rođenog brata!

Pevačica je to više puta demantovala, ali nikad nije ubedila meštane rodnog sela da je priča pokojnog brata neosnovana jer mu je između ostalog sagradila čak dve kuće, i to odmah kada je počela dobro da zarađuje. Mnogi i danas prepričavaju da je Ljubivoje umro u bedi iako to veze sa istinom nema, pa čak i Zorica više ne objašnjava ništa na tu temu jer joj je jasno da je to apsurd.

Zorici je sve to teško padalo, nije mogla da veruje šta njen brat izjavljuje. Zato i nisu bili u kontaktu, ali mu je više puta poručila da mu sve oprašta i da na nju uvek može da se osloni. Kada je saznala da boluje, nudila mu je pomoć, kao i da se preseli u neki od njenih stanova kako bi joj bio bliži i kako bi mu dodatno pomagala, ali je on to odbijao, tako da je to jedina istina. – ispričao je izvor za SCANDAL!

Zoricu sve to boli i dan-danas, ali nikad nije mogla sa njim da komunicira jer je voleo i da popije. Boli je i što pojedini i dalje misle da ga je zapostavila, ali srećom, ima i nas dosta koji znamo pravu istinu – zaključio je naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL